Sport » Foci

Ilyen frizurákkal nem lehet

Voksán Virág szerint Argentína odaérhet a négy napja tartó EB dobogójára. Magyarország még veretlen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

frizuk
Belga frizurák, fotó: Reuters
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 14., 12:31
0 hozzászólás. 

Nehéz úgy beszélni a labdarúgó Európa-bajnokságunk előző napjáról, hogy tudjuk, ma hét órától Magyarország válogatottja is bemutatkozik a tornán.

No, de azért csak megpróbálunk. A tegnapi nap a legutóbbi két EB-t megnyerő spanyolok és a csehek találkozójával kezdődött. A már megszokott spanyol játékstílust láthattuk, a gólszerzés mégsem ment simán a pirosaknak, viszont Pique a végén bekaparta a győztes gólt. Érdekesség, hogy a címvédő többet passzolt, mint az ukránok és a horvátok egyaránt.

spanyol passzok

A következő találkozón az írek a svédekkel csaptak össze. A nem a szerénységéről ismert Zlatan Ibrahimovic azt állította, varázsolni fognak. Be is tartotta ígéretét a sztár. A Sportfogadás Facebook oldalán találtuk a következő képernyőfotót a meccs statisztikáiról.

varazslat

Az ír fiút, aki az öngólt fejelte, a Trollfocin rögtön elnevezték O'Devechery-nek, és bejegyzés alatti hozzászólásokban ilyen gyöngyszemet is találtunk: „Csak nem bírták ki ezt a nyomást az írek, ezért inkább rúgtak maguknak egy gólt (fejjel)".

Az írek nem csüggedtek a döntetlen miatt, valószínűleg előzetesen is kibékültek volna ezzel az eredménnyel, csak a játékuk láttán változik kicsit a gyerek fekvése. Az ünneplő szurkolóik megtalálták Mohay Bencét, a magyar köztévé riporterét, és az örömmámorban jól meg is csöcsörészték.

Mindeközben Voksán Virág is esélyeket latolgatott, szerinte Argentína is odaérhetnek a dobogóra.

Az esti meccset rengeteget várták, az EB első komoly párharcának volt kikiáltva, hiszen a rutinos, minden hájjal megkent olaszok, a bitangerős kerettel érkező belgákkal játszottak. Buffonék nem hazudtolták meg önmagukat, nem akartak ők végig támadó focit játszani, de szépen tördelték a belgák játékát, és „Dzsudzsákkerini" góljával előnyhöz is jutottak.

Többen a belgák frizuráit hibáztatták a rossz játék miatt. „Ilyen séróval nem lehet fejelni"– hangzott el, amikor Fellaini fejelni próbálva ügyetlenkedett az olasz kapu előtt. Az egyik vicces focioldalon Nainggolan és Fellaini képe mellett, azt a felíratot találtuk, hogy "amikor a Fifában megkapod az ultimate hairstyle pakkot". Az olaszok a hajrában felvarrtak még egyet, el is rontva valakinek a szelvényét. Az internetet böngészve újabb Löw videóval találkoztunk.

Ma a csoportkör első fordulójának utolsó mérkőzéseit láthatjuk, hét órától a magyarok is bemutatkoznak.

Kocsmaszleng:

- Légyszíves ne rúgd be! Ó, na! Hogy lehet így elcseszni egy telitalálatot?! (a második olasz gólnál)

- Buffon hogy puszilgassa a nagy fekete fejét.

- Már négy napja tart az EB, s Magyarország még veretlen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."