Sport » Foci

Argentína hosszabbításban győzött

Az Argentína-Svájc nyolcaddöntő következik a világbajnokságon, ismét itt vagyunk a G Music Pubban. Élő, szöveges meccs- és hangulatközvetítés.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

argentinasvajc1
Messi eddig négy gólt rúgott három meccsen, ma fog-e sikerülni?
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 01., 17:57
0 hozzászólás. 

Izgalmasra sikeredett az utolsó néhány perc, de csak bevitték Messiék a továbbjutást jelentő gólt. A Belgium-Egyesült Államok meccs lesz 23 órától, akkor ismét itt leszünk a G Music Pubban és élőben közvetítjük a találkozót és a hangulatot. Köszönjük a figyelmet!

Shaquiri a sorfalba lövi, VÉGE! Argentína jutott tovább.

Szabadrúgás a svájciaknak, jó helyről. "Mocsok svéd disznyó!" - üvölti egy argentin párti szurkoló. Tűkön ülünk.

Dzemali KAPUFA! Hihetetlen! Benaglio a svájci kapus is támad! Di Maria az üres kapu mellé emel.

Utolsó percben járunk, de van még három perc ráadás. A hosszabbítás hosszabbítása.

GÓÓÓL! Di Maria a 118. percben, 1-0 Argentínának. Messi ment át a védőkön, jól passzolt, az érkező Di Maria a hosszúba tekert ballal. "Köcsög." - jött egy megjegyzés, nem sokan szurkoltak az argentinoknak.

115. perc, "Az igazság az, hogy Svájc nem való a nyolc közé!" De jön egy másik vélemény is: "Én az 1978-as vébé nyitómeccs óta nem tudok az argentinoknak drukkolni, azóta nekem Argentína egyenlő a csalással!"

Di Maria ereszt meg egy nagy lövést, Benaglio üti ki a felső sarokból. 109. perc. A G-ben szóba kerül az is, hogy megoszlik a Vatikán, mert a pápa argentin, a testőrei pedig svájciak. Tíz perc van hátra.

Kettőt is cseréltek az argentinok a végjátékra. 

Di Maria húzta meg a balszélen, a román kommentátor nagyon felemelte a hangját. "Ne ordíts úgy, na!", "Ez azért messze volt a formidabil-tól!" - kommentálják a G-ben. Lejárt az első félidő a hoszabbításból.

Lassú a játék az itteniek szerint. "Így a Szalontai Recolta játszik, ahogy ezek!" A svájciak visoznt elkezdenek játszani, az utolsó perc a hosszabbítás első félidejéből. Shaquiri akad bele a svéd játékvezetőbe labdavezetés közben, meg is jegyzi neki. Itt lekacagják.

100. perc, lesen az egyik svájci, "Olyan balfaszok ezek az argentinok!". "Mint a brazilok!" - jön a válasz.

argentinasvajc5Elkezdődik az első tizenöt perc, az argentinok kétszer is veszélyeztetnek szöglet után. Azonban belejönnek a svájciak is. "Az argentinok így meg legyenek szorítva..?"

Vége van, 0-0. Itt is hosszabbítás jön.

Schar fejelt fölé egy szabadrúgás után, veszélyes volt. Másodpercek vannak hátra.

Utolsó perc. Messi szólózza szét a svájci védelmet, Palacio elől mentenek. Utána Rojo kap sárga lapot, nem játszhat a következő meccsen, amennyiban továbbjutnak. Három perc ráadás.

"Roohoóóó!" - üvölti el magát a kommentátor, miután Rojo lövése fölé száll, szinte eltalálja a kamerát. "Ohooóóó!" - utánozzák a G-ben. 86. perc. 

argentinasvajc3Még egy vékony tíz perc van hátra a rendes játékidőből. A Drmic helyére beállt Seferovic brillírozik az argentinok között, "Nehogy!" - szól oda egy argentinoknak szurkoló. Argentína sem meggyőző itt a nyolcaddöntőben.

78. perc, Messi lövi rá, Benaglio kiüti, de utána a vállába rúgnak, megsérül, de visszaáll. "Milyent védett..!"

A G-ben nem erről a meccsről beszélnek a vendégek, egyikük a görögök kiesését sajnálja. Többek között azért, mert a pótselejtezőn kiverték a románokat.

Túl vagyunk a hetvenedik percen, gól nincs, eddig egyik nyolcaddöntő sem volt egyértelmű, mindegyik kevés gólos, küzdelmes, kiegyenlített mérkőzés volt. Svájc is kijön támadni, de nem kerülnek az argentin kapu elé. Csere az argentinoknál, Lavezzi helyett Palacio a pályán. Első labdaérintéséből szinte gólt fejelt!

66. perc, Svájc védekezik és cserél, Xhaka helyett Fernandes a pályán Sao Paulóban. Gyakorlatilag a tizenhatosukba szorulnak be, most Messi lőtt veszélyesen fölé.

62. perc, Higuaín fejesét tolta ki Benaglio. Ez nagy helyzet volt. "Hosszabbítás lesz."

56. perc, csordogál a meccs, de egyik csapat sem veszélyes most. Újabb söröket rendelnek a kocsmában, miközben Di Maria cselez ki egy svájci védőt, de rosszul ad középre.

51. perc, Drmic volt megint pontatlan, fölé lőtt, előtte Shaquiri tört be veszélyesen.

"Ez nem argentin foci!", de "Olyan nincs, hogy svájci foci!" - záporoznak a megjegyzések.

argentinasvajc4Elindul a második negyvenöt perc. Fel kéne dobja valami ezt a meccset, néhány vendég nem is a fociról beszélget. Erről a meccsről egyelőre tényleg nincs amit beszélni. 

Lejárt az első félidő, Argentína-Svájc 0-0.

"Messi, csináld meg!" Az argentin tizes jól fordítja ki a labdát a védők közül, de Di Maria gyengén lő Benaglio kezébe. "Ez hazaadta!" - jön a megállapítás. 42. perc.

38. perc, nincs még gól. Azazhogy szinte! Drmic azonban kihagyja a ziccert, egyedül mehetett a kapussal szemben, de a kezébe emelt. Nagy lehetőség volt.

Egy technikai probléma miatt most a Román Televízió közvetítését nézzük. "Miért kiabál úgy?" - kérdezi valaki a G-ből. "Me' román!" - jön a válasz.

28. perc, Shaquiri fűzte be a védelmet, Xhaka lőtt, Romero véd fantasztikusat. Lavezzi is lőtt egyet közelről, de nem volt erős. Felélénkült a meccs.

Nem valami nagy meccs, de még csak 22 perc telt el. Valakinek itt is ki kell esni.

argentinasvajc2Több mint negyedóra telt el említésre méltó helyzet nélkül, a G vendégei többek között azt tárgyalják, hogy ezen a vébén az európaiak számára nem sok babér termett eddig. 

Elkezdődik a meccs, begyűltünk a G-be, de még van néhány hely. Az argentinok tartják egyelőre a labdát az első percekben, Shaquiri csúszott oda Lavezzinek, megússza a sárga lapot.

A kezdőcsapatok, Argentína: Romero – Zabaleta, F. Fernández, Garay, Rojo – Gago, Mascherano, Di María – Lavezzi, Messi, Higuaín, Svájc: Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Schär, R. Rodriguez – Behrami, Inler – Xhaka, Shaqiri, Mehmedi – Drmic.

Az utolsóelőtti nyolcaddöntő jön, Messi Argentínája és Shaquiri Svájca csap össze - ha lehet így fogalmazni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."