Sport » Foci

Magabiztos játékkal vertük a sereghajtót

Idegenben nyert a Székelyudvarhelyi FC, a sereghajtó Almásbalásházi Luceafărul otthonában, így reménykevde várhatjuk a megyei rangadót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Szfc Alsogald2
fotó: Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. október 25., 11:29
0 hozzászólás. 

Optimistán vághatott neki a Bálint B.– Sebestyén, Demény, Rózsa, Tamás- Simon (Balázsi), Bálint R. (Jankó), Péter, Gál (Berki)- Doltea, Gergely (Lakatos) összeállítású Székelyudvarhelyi FC, hiszen a ligautolsó Almásbalásházi Luceafărul otthonába látogatott, akik mindössze egy pontot tudtak szerezni a találkozó előtt.

Ugyan az első félidő gólnélküli döntetlent hozott, mi jártunk közelebb a vezető találat megszerzéséhez, sőt Gergely Tibor meg is szerezte azt, ám a partjelző tévesen lest intett, így érvénytelenítették a gólt.

A második játékrészre meg tudott újulni az SzFC támadójátéka, aminek hamar megvolt a gyümölcse, a kiurgó Doltea egy az egyben vezethette rá az ellenfél hálóőrére a labdát, majd finoman átemelve azt juttatta vezetéshez csapatát.

Annak ellenére, hogy Almásbalásháza a 70. percben egy lesgyanús helyzetből egyenlített, a székelyudvarhelyieknek újra volt válaszuk erre, ismét Doltea volt eredményes egy kontratámadás után. Doltea duplázása után a hazaiak teljesen szétestek, az udvarhelyieknek több lehetőségük is volt, hogy növeljék előnyüket, végül a csereként beálló Jankó Leventének sikerült gólra váltania helyzetét, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Botorok János csapata reménykedve várhatja a következő mérkőzést, amely egy megyei rangadó lesz, hiszen az FK Csíkszereda látogat a sétatéri stadionba. A találkozót szombaton 15 órától kezdik majd.

Nemzeti Labdarúgó 3. Liga, 8. forduló:

Almásbalásházi Luceafărul - Székelyudvarhely FC 1-3 (0-0)

Vezette: Gornic Alexandru Dan

Gólszerzők: Brînduşe (68.), illetve Doltea (51., 71.), Jankó (85)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."