Sport » Foci

Győzelemmel zárta az idényt az SzFC

Végig őrizték lépéselőnyüket az udvarhelyiek a 3. Liga utolsó fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Szfc Szászrégen1
Bálint Rajmond, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. május 27., 18:27
0 hozzászólás. 

A labdarúgó 3. Liga utolsó fordulójához érkezett, amelyben a Székelyudvarhelyi FC csapata Fugyivásárhely csapatát fogadta a Sétatéri Stadionban. A TamásSzőllősi, Demény, Balázsi, SzécsiBálint Róbert, Bálint Rajmond, Berki, Simon, RáczFodor összeállításban állt pályára az SzFC.

A tartalékosan felálló keretben a fiatalok is szerepet kaptak, a 2001-es korosztály kiválóságai: Rácz Bence kezdőként, Simó Csongor csereként segíthetett a hazaiaknak. Annak ellenére, hogy olyan kulcsjátékosokat kellett nélkülöznie Deményéknek, mint Doltea, Szőcs, Savin vagy Péter, a tudatos játéknak és a remek hozzáállásnak meglett az eredménye.

A Székelyudvarhelyi FC az egész mérkőzés folyamán lépéselőnyben volt, Fodor Tamás révén negyed óra után meg is szerezte a vezetést. Az ellenfélnek sikerült egyenlítenie, de a hatvanegyedik percben büntetőhöz jutottak az udvarhelyiek. Bálint Rajmond nem tudta a tizenegyest gólra váltani, de a jól helyezkedő Berki Alex a hálóba fejelte a kipattanó játékszert. A vendégek még ezután is felálltak, de a hetvenegyedik percben Bálint Rajmond már nem hibázott, góljával megszerezte a három pontot a csapatnak, az SzFC 3-2-re nyerte a meccset. Az SzFC első győzelmét aratta a sétatéri stadionban.

„Természetesen, ahogy minden sportember, meg szerettünk volna nyerni minden mérkőzést. Nem mondom, hogy megmentette a szezont ez a meccs, ugyanis nagyon sok problémával küszködtünk, viszont egy picit enyhített a kudarcokon. Amellett, hogy nem a legjobb teljesítményt értük el, nagy munka van ebben is" – összegzett Demény Norbert edző.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."