Sport » Foci

Szétröhögöd magad a részeg Hajdú Bén (videók, mémek)

Löw hereszaglászását még mindig nem felejtette el az internet. Fény derült arra is, hogyan múlta felül Portugália a walesieket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

low
Löw mém
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 08., 11:22
0 hozzászólás. 

Portugália ellenfelének kilétére derült fény tegnap. A humoros focis Youtube csatorna, a 422oons megfejtette, miért éppen a portugálok kerültek a vasárnapi fináléba.

Csütörtökön a második elődöntőt is lejátszották a labdarúgó Európa-bajnokságon, mégpedig Németország a házigazda franciák elleni találkozóját. Sokan inkább Törökország-Nigéria meccset emlegettek a honosított játékosok miatt. Joachim Löw hereszaglászó magánakcióját most sem felejtette el az internet.

A Trollfoci például így várta a mérkőzést: "Lehet, hogy perverzek vagyunk, de ezen a meccsen most már nem is gólt várunk, hanem, hogy melyik testrészébe dugja bele a kezét és szagolgatja meg Herr Löw, esetleg megeszi-e az orrából kibányászott fikáját".

deschamps

Az első félidő főként német nyomást hozott, pontosan ezért a franciáknak lehetőségük nyílt kontrákra építkezni. Előttük adódott az egyik legnagyobb gólszerzési lehetőség, Giroud maradt elől egyedül, végig vezethette a labdát egészen a német kapuig, de a sprintje nem volt valami Usein Boltos. Meg is találták a franciát a mémgyárosok.

Giroud

Hajdú Bizsergő István kommentálta a találkozót. „A francia szurkolók izlandi módra szurkolnak, eközben a németek nem kezdtek bele a ria-ria-hungáriába" – mondta, amikor meghallotta az izlandi huhogást a francia tábor részéről. „Kamerun, Togo és Elefántcsontpart után a franciák az izlandi tapsolós huhogást is gyarmatosították" – írja a Sportfogadás Facebook oldalán. A Sport HD Youtube csatorna persze Hajdú Bale részeg kommentálását is elkészítette.

Az első félidő végén az mérkőzés olasz játékvezetője egy kérdéses büntetőt ítélt a franciáknak, talán így bosszulta meg, hogy Németország kiejtette a tornáról hazáját. Griezmann nem tudta, hogy tizenegyesből nem illik, így a franciák előnnyel mehettek a szünetre, amit a második félidőben még egy góllal tudtak növelni, így jutva tovább a vasárnapi fináléba. A Sportfogadás csapatának köszönhetően megnézhetjük Hitler reakcióját.

Zárásként muszáj beollóznom egy hozzászóló eszmefuttatását, és várakozásait a fináléval kapcsolatban: „Eldöntöttem hosszas gondolkodást követően, hogy a döntőben Portugáliának szurkolok. Ennek okai: mekkora poén lenne, ha a franciák a saját Eb-jükön a döntőben kapnának ki, másrészt nekünk is jó, mert elmondhatjuk magunkról, hogy az az ország nyert, akit magunk mögé utasítottunk a csoportban, és 3-3-at játszottunk velük, harmadrészt, a portugálok nagy része legalább valóban portugál, de ha mégse ők nyernek, akkor meg Ronaldo hisztije kárpótol".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."