Sport » Foci

Tizenketten álltak pályára a portugálok (videók, mémek)

Van, aki szerint a német-francia meccs győztese úgy megy át a portugálokon, mint részeg traktoros a kukoricáson.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

portugalia
A tizenkettedik, fotó: Action Images
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 07., 10:46
0 hozzászólás. 

Tegnap lejátszották a labdarúgó Európa-bajnokság első elődöntőjét, amelyben Wales, a torna egyik meglepetéscsapata, a portugálokkal nézett farkasszemet. Ahogy a Sportfogadás Facebook oldalán közzétett bejegyzés hozzászólója gondolja, a walesiek kemény fickók, ezt Arany János óta tudjuk.

wales

Persze az eddigi meccsek visszhangjai sem szűntek meg. Az internet még mindig szívesen csámcsog a Németország Olaszországgal szemben megnyert tizenegyes-párbaján, főként Zaza büntetőjén. Mutatunk is egy gyöngyszemet.

A tegnapi mérkőzésen a Real Madrid két nagy egyéniségének, Hisztiánó Rinyáldónak és Garat Bélának az összecsapását láthattuk. A mérkőzés előtt Ronaldo is meglepődött kicsit, amikor 12-en álltak oda a csapatfotóhoz. A tizenkettedik játékos egy szelfit is kapott a nagyágyútól. Ezzel Ronci vezeti az EB szelfilövő listáját.

Hogy Bale-ről is szó essék, előkerestem egy régi videót, amelyen a walesi titán a Real Madrid színeiben parádézott. Tudom, hogy nem EB, viszont szerintem klasszikus videó, Palik László kommentárjával.

És ha már a kommentároknál tartunk, a tegnap esti találkozón Gundel Takács Gábornak ismét voltak aranyköpései. „Ronaldo annyit csapkodott már, mint egy teljes néptánc csoport"– mondta Gundi, akiről a Sport HD YouTube csatorna készítői elképzelték, milyen lenne, ha részegen kommentálna.

A csendes első félidő után Ronaldo és Nani összehozták a döntőt a portugáloknak. Persze a gyűlölködők a továbbjutás ellenére is megtalálták a portugálokat. Íme, a kedvenc hozzászólásaink: „Portugália az EB 27.-ik napján megszerezte első győzelmét és bejutott a döntőbe. RESPECT UEFA!", „Gyakorlatilag a Francia Guyana-Németország meccs lesz az EB döntő. Aki ott nyer, az ezen a vicc csapaton úgy megy át, mint részeg traktoros a kukoricáson", „állítólag a portugálokat ki fogják zárni, mert Ronaldonak rugó nőtt a talpára".

nanironci

Portugália megérkezett az EB-re és egyből a fináléban landolt. A mai mérkőzésen Németország a házigazda franciákkal méri össze tudását. A mémgyárosok már készülnek a meccsre.

france

És ti? Jó szurkolást kívánunk!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."