Sport » Foci

Örültünk, bánkódtunk, nevettünk az EB-n (videók)

Már egyszer megtettük, most újra búcsúzunk az Európa-bajnokságtól, de azért még utoljára röhögünk egy jót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Eder
Éder, fotó: Facebook/UEFA EURO 2016
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 11., 15:56
0 hozzászólás. 

Sokunk bánatára vasárnap este lejárt a labdarúgó Európa-bajnokság. A fináléban Portugália a házigazda franciákkal találkozott. Persze a hőbörgők rögtön megtalálták mindkét válogatottat, hogy nem érdemlik meg a döntőben való részvételt, de, hogy egy Facebookon talált bejegyzéssel éljek „a bajnokságot nem megérdemelni, hanem megnyerni kell". Itt egy vicces montázs a két csapat döntőig vezető útjáról.

Természetesen az előzetes beharangozók és mérkőzés eleje is Rondaldóról szólt, de a világsztár hamar pihenőre kényszerült. Ezután érkezett csak a mérkőzés valós főszereplője: az aprókérész. Megtámadta Deschampsot, megvigasztalta Ronaldót, egyszóval tudta, kinek kell udvarolni.

Persze rögtön a mérkőzés előtt érkeztek a magyar vonatkozású bejegyzések. Még Tibi Atya sem tudta szó nélkül hagyni a döntőt és kiírta, bár a portugálok a franciákkal küzdenek a trófeáért, nekünk a magyarok az igazi győztesek. Teljesen egyet értünk, de picit ugorjunk vissza az aprókérészhez. Ennyit az internetről.

aprokereszRonaldo lecserélését követően adódtak helyzetek ugyan meccsen, nem akkorák, hogy inkább azokkal, mint Hajdú B. Istvánnal foglalkozzunk, aki a döntő kommentálása közben megint sziporkázott. A szakoldalakon több hozzászóló szerint ő Európa bajnoka. Valaki kért egy egész Eb-s összeállítást, mire azt a választ kapta, hogy „lefagyna a szerver".

Hajdúszleng:

„A franciák túlhűtötték a pezsgőt..."

„Ezért nem adnak tizenegyest, ekkora hazai pálya nincs."

„Ezt a meccset valamelyik csapat így vagy úgy, de megnyeri."

Még tíz perc volt a hosszabbítás lefújásáig, amikor a csereként beálló Éder, aki nem Krisztián, egy hatalmas lövést eresztett Lloris kapujába, megszerezve ezzel a vezetést Portugáliának. Ronaldo első pillanatait láthattuk a partvonal mellett menedzserként. Örömében úgy megrángatta Fernando Santos szövetségi kapitányt, mint barát a harangkötelet.

Nyomtak ugyan a franciák az utolsó tíz percben, nem tudtak módosítani az eredményen, így Portugália lett Európa bajnoka, többek Elek Ákosnak köszönhetően, aki a csoportmérkőzések során 3-3-as állásnál a kapufát találta el, így lett Portugália új nemzeti hőse. Ronaldóék ennek köszönhették bennmaradásukat. Rendes játékidőben egy meccset, a Wales elleni találkozót tudták megnyerni. John Travolta sem érti, hogy mi történt.

Persze nem csak vicces, gyönyörű jeleneteknek is lehettünk szemtanúi. A Facebookon találkoztunk az alábbi videóval, amely a nehéz pillanatokban segíthet visszanyerni a sportba vetett hitünket.

Döcögősen indult ugyan, de egy szép Európa-bajnokságot tudunk magunk mögött. Köszönjük Magyarország, köszönjük, Európa! Portugália köszöni neked, Elek Ákos! Csupán az fáj, hogy újra várni kell a következőt. Viszontlátásra!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."