Sport » Foci

Tiszta kabaré az EB (videók, mémek)

Götze érzi, vagy tudja, hol járt Joachim Lőcs keze, legalábbis az arckifejezése erről árulkodik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Goetze
Szegény Götze
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 17., 11:30
0 hozzászólás. 

A tegnap három mérkőzést rendeztek a franciaországi Európa-bajnokságon, elsőként Anglia Wales elleni találkozóját. A 422oons focis animációkat készítő oldal így harangozta „Garath Béláék" angolokkal való összecsapását.

Az újabb szabadrúgásgólt szerző walesit Hajdú B. Istvánnal is összeboronálták a Trollfoci mémgyárosai, így lett belőle Hajdu Bale István. Roy Hodgson cseresora végül kiszenvedte a győzelmet, de ismerve az angol szövetségi kapitányt még ez is kevés lehet Sturridgenak és "EgerVardynak", hogy kezdő legyen a következő mérkőzésen.

hajdu-bale

A hét órától kezdődő találkozón fika került az ukránok palacsintájába, ugyanis Észak-Írországtól szenvedtek kettő-nullás vereséget. A meccs inkább a jégesőről marad emlékezetes, mint vicces jeleneteiről. A körülmények miatt néhány percet állt is a játék. Hogy ne hagyjunk röhörészés nélkül, megmutatjuk, Voksán Virágot a Legyen Ön is Milliomos műsorában. A Sportfogadás Facebook oldalán találtuk a szakértő celeb Vágóval összevágott videóját.

Az esti mérkőzés a németek és a lengyelek összecsapása volt. A neten továbbra sem kímélik hereszaglászó Löw-öt, a németek szövetségi kapitányát, aki bocsánatot kért a gatyájában való turkálásért. „Láttam a rólam készült fotókat és videókat, az ember néha tesz tudat alatti dolgokat. Az adrenalin és a koncentráció miatt történt mindez, nagyon sajnálom. Megpróbálok a jövőben másképpen viselkedni" – mondta.

eaudesaque

A találkozó ugyan fordulatos volt, megszületett az EB első gólnélküli döntetlenje. Miliknek kétszer is lett volna alkalma betalálni a németek kapujába, egyszer elfejelt a labda mellett, másodszor meg úgy elrúgott mellette, hogy össze is esett a pályán. „Lengyel barátunk lába 22:25 perckor orbitális pályára állt - jelenti a NASA" – tette közzé a bejegyzést a Trollfoci. A mérkőzés végén a kedvenc kommentárunk, Gundel Takács Gábor is mellérúgott: „Lejárt a rendes játékidő, jöhet a lassítás". Mi úgy döntöttünk, azt már nem nézzük végig.

A hétvégén újabb izgalmas párharcok következnek, Magyarország szombaton 19 órától Izlanddal csap össze.

Kommentszleng:

„Úgy értesültem, hogy Voksán Virág szerint is egyértelműen a britek a mai derbi esélyesei" – az angol-walesi meccsről

„Ebből a 2 helyzetből Szalai 3 gólt szerzett volna" – Milik második hibája után.

„Ausztriás zakó nincs?"



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."