Sport » Foci

Ez Gera Zoliról is szólhatna (videók, mémek)

De ő túl jó, hogy poénkodjunk vele, úgyhogy maradunk Hisztianó Ronaldonál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

gerazoli
Gera Zoltán gólöröme
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 23., 11:30
0 hozzászólás. 

Hét órától játszotta utolsó csoportmérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott a Cristiano Ronaldoval felálló Portugália ellen. Mi nagyon vártuk már a mérkőzést, reméltük, Böde földre viszi majd CR7-et, mint a zsíroskenyeret.

fonok

A Real Madrid világklasszisa kevésbé várta a találkozót, mint mi. Nem volt nyugodt a mérkőzés előtt, amit nem is csodálunk, hiszen eddig csupán egy szelfi szerepelt a statisztikáiban. A mérkőzés előtt egy riporter mikrofonját vágta a vízbe Hisztiánó. Naná, hogy nem hagyta szó nélkül a Trollfoci.

És ha azt gondolnák, hogy nem lehet továbbgondolni, a Sportfogadás csapata bizonyítja, hogy márpedig lehet.

Jött a mérkőzés és a zseniális Hajdú B. István, aki beszólásaival már-már gundeli magasságokban szárnyalt. Tőle szemezgettünk: „Lang megvakarta Ronaldo fejét", „ez a Ronaldo sikeres vadász lenne, a fél meccset lesen tölti". Közben a meccs hevében Hajdú Bizsergő Istvánná változott: „Judit, mit érzel ott lent?" – kapcsolt a kispadhoz.

magyarvalogatott

A fenti műalkotást arról, hogyan érezhette magát Ronci, a Trollfoci Szemetesládájában találtuk. A magyarok pont ennyire voltak pengék a pályán is. Egy ország őrült meg Gera és Dzsudzsák hatalmas góljaitól. Biatorbágyon még a kutyákat is magyar mezbe öltöztették.

Ebéebek

Sokat kritizáljuk Ronaldot, de csak mert világklasszis. Ja, nem. Azért mert úgy hisztizik a pályán, hogy öröm nézni. Tegyük hozzá, rendkívül jól játszott. Hajdú B. szerint olyannyira, hogy még a magyar keretbe is beférne.

Lehet a szövetségi kapitányuk motivációja volt rá ilyen jó hatással. Fernando Santos még egy cetlit is beküldött a csatárnak. Persze az internet népe rögtön találgatni kezdett, érkeztek is a mémek. Volt, aki szerint az állt a cetlin, hogy „nyugi, elfogyott a cseréjük, Böde már nem jöhet". Nekünk ez volt egy másik kedvencünk.

cetli

A 3-3-as döntetlennel csoportelsőként jutottunk tovább és az esti mérkőzésüket 1-0-ra nyerő belgákkal találkozunk. Egy hozzászóló így vette ezt tudomásul: „Mondanám, hogy a svédekkel jobban jártunk volna, de mivel úgy is megnyerjük az EB-t, így tök mindegy".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."