Sport » Foci

Alulmaradtak a székelyek

A valaha volt legerősebb kerettel érkezett Székelyföld a Magyar Örökség Kupára. Az elődöntőben Délvidékkel csaptak össze.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Szekelyfold
Székelyföld-Délvidék
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 02., 09:58
0 hozzászólás. 

A magyarországi Szarvasra utazott Székelyföld labdarúgó válogatottja, ahol Délvidék, Felvidék és Kárpátalja csapataival mérkőzik meg a Magyar Örökség Kupán. A torna a ConIFA következő világeseményére való kvalifikációt is jelenti.

Jakab Zoltán, Székelyföld válogatottjának szövetségi kapitánya a hétfői elődöntőt megelőzően pozitívan vélekedett a keretről, szerinte az eddigi legerősebb játékosaival utazott a csapat Szarvasra. Székelyföld a KleinRózsa (Vékás, 73.), Csíki, Lőrincz, Cășuneanu (Demény, 62.) – Gazda (Szőcs Loránd, 62.), Csűrös (Mánya, 45.) – Ilyés, Szőcs LászlóBajkó összeállításban lépett pályára Délvidék ellen.

Az első néhány percben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, egy negyedóra után mégis az ellenfél szerezte meg a vezetést, Mindlecz Sándort ugratták ki a jobbszélen, aki higgadtan lőtt Klein mellett a jobb alsóba. Délvidék csapatát felrázta a gól és több lehetőséget is kialakítottak az első félidőben, de Klein többször is bravúrral mentett.

A szünet után Jakab Zoltán csapatának sikerült átvennie az irányítást és több lehetőséget kidolgoznia, mégis egy centerezést követően, Pozsár Dániel fejesével tovább növelte előnyét Délvidék. Ráadásul Könyves Norbert révén a 77. percben a kegyelemdöfést is megadták a székelyföldieknek.

Mindössze egy perc elteltével a csíkszeredai Bajkó még tudott egyenlíteni, de a továbbjutó kilétén ez már nem változtatott, így Székelyföld válogatottja szerda délután a harmadik helyért szállhat majd csatába Felvidék együttesével, akik tizenegyes párbajban múlták felül Kárpátalját.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."