Sport » Foci

Kikapott Galacon az SzFC

Rossz körülmények között, labdarúgásra alkalmatlan pályán a Metalosportnak sikerült felülemelkednie.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcgalac2
Metalosport-SzFC, fotó: a Metalosport Galați Facebook oldala/Sorin Pană
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 18., 17:11
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi FC Galacra utazott, ahol a Metalosport vendégeként lépett pályára a nyolcadik fordulóban. Az SzFC TamásSambu-Niati, Demény, Szöllősi, Kicsi – Péter (Bálint Rajmond 80.), Bálint Róbert, Pál, Dán – Nagy, Fodie Sambake összeállításban lépett pályára. Demény Norbert elmondása szerint a helyszín nem volt alkalmas a játékra, a jóformán fű nélküli pályán a két körülbelül egyforma játékerőt képviselő együttesből a galaciaknak sikerült betalálniuk.

Ez már három perccel a kezdő sípszó után, egy szögletet követően megtörtént Munchiu fejese révén, de az udvarhelyiek szerencséjére lest intett a partjelző. Többnyire a vendégek térfelén folyt a játék és ezt ki is használta Mihai Ciobanu együttese, a 22. percben Iancu átadását Constaninescu váltotta gólra.

A második félidő inkább az udvarhelyiek területi fölényét hozta, bár Munchiu lesgólját követően, ismét egy szöglet után került közel a gólszerzéshez, de fejese a kapufán csattant. Az udvarhelyiek több lehetőséget is kidolgoztak, a 81. percben jártak legközelebb az egyenlítéshez, Szöllősi centerezett a múlt fordulóban betaláló Sambakénak, akinek fejese centiméterekkel ment a kapu mellé.

Demény a vereség ellenére is dícsérte a csapat hozzáállását és kiemelte a Bálint Botond helyett utazó Tamás Előd magabiztos teljesítményét. A székelyudvarhelyiek következő mérkőzését szombaton 15 órától rendezik a Sétatéri Stadionban, a csapat az Avântul Valea Mărului együttesét fogadja, akik ugyanannyi ponttal, de kevesebb lejátszott mérkőzéssel, egy hellyel állnak az SzFC előtt a tabellán.

Labdarúgó 3. Liga, 8. forduló

Galaci Metalosport – Székelyudvarhelyi FC 1–0 (1–0)

Gólszerző: Constaninescu (22.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."