Sport » Foci

Nyerhetett volna az SzFC Románvásáron

Az újjáalakított csapat majdnem elhozta a három pontot Románvásárról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcbalintrajmond
Győzhetett volna a csapat, jövő szombaton erre újabb esély kínálkozik. Fotó: archív / SzFC.ro
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 03., 17:59
0 hozzászólás. 

A tavaszi szezon első mérkőzését játszotta az edzőváltás utáni Székelyudvarhelyi FC a Románvásári VSK otthonában. Vágó Attila gárdája jelenpillanatban a 3. Liga tizennegyedik helyén áll, de a tavaszi szezonra sok poszton felfrissült a keret.

Varró – Pál, Panait, Szőlősi, Bálint Róbert – Silion, Csíki, Bálint Rajmond, Antal – Bagoly, Czimbalmos összeállításban léptek pályára a vendégek. Az első félidőben nem játszott olyan jól a csapat, egy hiba után labdához jutottak a vendéglátók, akik ellentámadásból indították csatárukat, ő szembekerült Varróval és begurította az alsó sarokba a labdát.

Az SzFC a félidő végén kezdett magára találni, egy szögletük után a gólvonalon belülre pattant a labda, a kapus utolsó reflexből kikanalazta azt, de a játékvezető nem fújta be a gólt.

A második félidőben domináltak az udvarhelyiek, több helyzetet dolgoztak ki, de 82. percig nem tudták kihasználni azokat. Silion hosszú indítása azonban jó volt az elfutó Czimbalmosnak, aki az ellenfél kapusába rúgta a labdát, az kipattant a tizenegyespont felé, de az érkező Bagoly hidegvérrel bevágta.

A vendégek az egyenlítő gól után visszarendeződtek védekezni, de a hosszabbítás negyedik percében egy kontratámadást tudtak indítani, viszont most Bagoly rúgta bele a hazai kapusba. Az 1-1-es döntetlennel egy pontot sikerült hazahozni a listán ötödik románvásári együttestől.

Egy hét múlva itthon lépnek pályára a Székelyudvarhelyi FC játékosai, szombaton 15 órától a sereghajtó Bákói SC lesz az ellenfél.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."