Sport » Foci

Mentőhelikopter szakította meg az SzFC bajnoki meccsét

Egy gólt rúgtak az udvarhelyiek, kettőt a bákóiak, szerencsére utóbbiak egyet a saját kapujukba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

mentohelikopter
Mentőhelikopter a pályán, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 11., 18:02
0 hozzászólás. 

A rossz idő ellenére is sokan látogattak ki az SzFC tavaszi idényének első hazai mérkőzésére szombat délután. A Tamás – Pál, Panait, Szőllősi, Bálint Róbert  Antal, Csíki, Silion, Bálint Rajmond  Bagoly, Czimbalmos kezdő tizenegyet küldte pályára Vágó Attila a Bákói SC ellen.

Az első játékrész elején nem találta magát a hazai csapat, sok felesleges cselezést és rossz átadást láthattunk tőlük, aztán a hetedik percben Panait buktatta a vendégek cselező támadóját a tizenhatoson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Alexandru Tătaru hidegvérrel értékesített.

Jól jött az ébresztő az udvarhelyieknek, Silion kétszer is nagy helyzetbe került, először a centerezése pattant rá a felső kapufára, a második alkalommal pedig mellé lőtt. A játékvezetők feltűnően a vendégek javára fújtak, több lest, köztük egy majdnem egy méterest is továbbengedtek.

Egy fél óra elteltével Bagolynak sikerült becseleznie magát a vendégek kapuja elé, és a hosszúra eleresztett lövése a hálóban kötött ki. A gólról a közönség nagy része lemaradt, hiszen mindenki a pálya felé érkező mentőhelikoptert figyelte, ami aztán le is szállt a pálya szélére. Emiatt tíz perces kényszerszünet következett, ami után visszajöttek a játékosok, de az első félidőben nem történt már említésre méltó jelenet.

A kényszerpihenő miatt 5 percre lefaragott szünet után sokkal támadóbb szellemben léptek pályára az SzFC játékosai. Bagoly, Czimbalmos és Silion előtt is több lehetőség adódott, de egészen a 62. percig nem tudták kihasználni ezeket. Akkor Czimbalmos egy védővel a nyakán roboghatott a kapu felé, a védő kézzel ért a labdába, ezt is továbbengedte a játékvezető, de a bákói játékos szerencsétlenül piszkált a játékszerhez, és saját kapujába gurította azt.

Ezután estek-keltek és visítoztak a bákóiak reménykedve abban, hogy újabb büntetőhöz vagy egy pontrúgáshoz jutnak. A bírók továbbra is nekik fújtak. „Băi, hoțule, nem volt kint'", „De kint volt!", „Hagyjad, legalább jót kiabáltunk!" – hangzott el a következő beszélgetés a nézőtéren egy kérdéses szituáció után. Nem csak a nézők, de a csapat edzője is hangos volt, Vágó teli torokból üvöltötte a játékosoknak a teendőket.

Silion és Bálint Rajmond lehozásával megváltozott a játék képe, egy kicsit megszakadt a hazaiak középpályája, de sikerült megtartani az egy gólos vezetést, így 2-1 arányú győzelmükkel itthon tartották a három pontot. A következő fordulóban szabadnapos az SzFC, legközelebb március 25-én lép pályára, a szintén bákói Aerostar csapata látogat a Sétatéri Stadionba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."