Sport » Foci

Megvan az első győzelem

A hatodik fordulóig kellett várnunk az FC Székelyudvarhely idénybeli első diadalára a labdarúgó 3. Ligában. Pénteken délután Dést múlták felül hazai környezetben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Foci_fcudv_des_okt1
Foci_fcudv_des_okt1
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 01., 18:02
7 hozzászólás. 

Nagy volt a fogadkozás a találkozó előtt, de nagyon kellett a győzelem is az udvarhelyieknek, akik öt mérkőzés alatt csupán egy döntetlen gyűjtöttek be. Visszatért a csapathoz Demény Norbert, aki szélsőként helyet is kapott a kezdőben. Az első félidő kevés helyzetet hozott, mezőnyjáték jellemezte a párharcot.

Foci_fcudv_des_okt1

A pihenőt követően második sárga lapját kapta meg Lazăr – az elsőt reklamálásért, a másodikat pedig szimulálásért – így majd egy félidőt emberhátrányban játszott a hazai gárda. De a fiúk küzdöttek, már helyzeteket alakítottak ki. A 69. percben Gergely beadását rosszul számította ki a védő, a hátulról jól érkező Szécsi pedig a kapussal szemben nem hibázott. Ezt a minimális előnyt meg is tartotta a végéig a házigazda, így itthon tartotta mindhárom pontot.

A találkozót követően Dusinszki Zoltán, az FC Székelyudvarhely edzője elmondta, örül, hogy a fiúk küzdeni akarását most siker is övezte: „Kevés helyzetből kell betalálnunk, mer egyelőre gyenge a támadójátékunk. A csatárok szinte nem tesznek semmit hozza a játékhoz, Lazăr most is arányéka volt önmagának. Itt mindenképp fejlődnünk kell, a védelem és a középpálya viszonylag jól működik".

3. Liga, 6. csoport, 6. forduló:
FC Székelyudvarhely–Dési Egyesülés 1–0 (0–0)
Gól: Szécsi Barna (69.)
A haza együttes összetétele: Sebestyén – Veres, Mitra, Palló, Demény – Jankó, Vătămăniuc, Csíki, Szécsi – Lazăr, Gergely. Csereként játszott még: Mera és Simon.
A mérkőzés élő közvetítését ide kattintva olvashatja
A pontvadászat állását itt lehet megtekinteni



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
janih77
2010-10-01 22:32:20
elnezest...Elismeresem Demeny Norbert multjaert meg tapasztalataert...de mit keres a kezdoben???
A tobbi jatekos miert keszul edzesrol edzesre??azert h majd kesz legyenek padon ulnimikor megjon Demeny Norbert??ez a konkurencia szelleme??vagy talan Dusinszki ur baratja es megbizik benne...de a sport eredmenyei nem baratsagon alapulnak!
Masik dolog...Lazar Ovidiu...tavaly meg fotbalista volt ma mar csak labdarugo...Mindenki hallja mar a piszkod kis dolgait hogy a csapat ellen fogad sportfogadasban es a palyan tesz is azert hogy fogadasa penzt hozzon szamlajara!Meccsrol meccsre gyengen jatszik ujra megkerdojelezem a tobbi jatekos miert keszul edzesrol edzesre???azert hogy keszen alljanak kispadrol vegignezni ahogyan LAzar eljatszodja a Hattyu halalat csak hogy piros lapot kapjon, vagy kepesek legyenek vegignezni hogy Lazar meterekkel rug melle egy 11est??
Harmadik kerdesem...minek hoztak ezt a Pumukli haju szelsot azt hiszem valami Zoltan...ijen jatekos nincs tobb Udvarhelyen?
avatar
janih77
2010-10-01 22:39:24
osszesites...
En szerintem Uraim Dusinszki ur itt az aki mar tehetetlen sajat csapataval szemben!Egy edzo minden jatekosara egyforman kellene nezzen, nem ugy hogy ez baratom volt csapattarsam, ezt idegenbol hoztuk nem ulhet a padon es hogy ez a fiatal hiaba keszul mi hozzunk egy gyengebbet nala aki majd jatszik helyette!
Ebreszto Dusinszki Ur!Ha szakmai tudasa nem eri mar fel a Roman harmadosztalyt akkor legalabb salyat jatekosaival szembe legyen korrekt!ha egy edzo nem tart ki a jatekosok mellett hogy varja el tolluk h eletuket adjak a palyan??Ne beszelve az ilyen tavalyi bekialtasokrol hogy "a meccset mar ugyis kikaptuk legalabb ne kapjatok tobb sargat!" "ezt a meccset mar ugyis kikaptuk!"...ha maga lemond a 60ik percben a gyozelemrol akkor jatekosai is lefognak!ne ordibaljon ilyeneket talaljon ki valamit a gyozelemert!A jatekosok eleget tesznek a gyozelemert az ok tudasuk megvan a maga tudasa hianyzik a csapatbol!Tiszteletem Janos!
avatar
jackfive
2010-10-01 23:53:14
azaz te Szécsiiiiiiiiiii
avatar
laszlo71
2010-10-02 23:26:41
Jó volt Tibi te voltal a legjobb mind mindig latszik hogy SZENTEGYHAZI vagy csak igy tovabb haladj felfele keves neked a c-liga
avatar
slacko
2010-10-03 10:53:19
Ismét Gergely Tibi volt a legjobb a csapatba.
Szóval mese nincs, látszik hogy SZentegyházi!!!! Nélküle a csapat egy nagy nulla!
avatar
szurkolo
2010-10-05 21:49:28
igazsag
Egy rajongo vagyok aki a SZFC mindenegyes itthoni meccsein itt voltam.
Kedves SLACKO baratom,nem tudom hogy te mennyit ertesz a focihoz,de a kommentalasaid alapjan SEMMIT!!!,es azt gondolom hogy nagyon jo haver vagy GERGELY TIBORRAL.Te annak az embernek mondod hogy a legjobb volt amelyik egesz meccs alatt nem tudot atvenni egy labdat.A labda ugy pattan el TIBITOL MINT AZ ASZTAL SARKATOL,nem beszelve arrol hogy nem tud adni egy 5 meteres paszt.En nem mondom szladni-szalad eleget de az a baj hogy a LO IS SZALAD DE NEM ADD TEJET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ES TE PEDIG LACIKAM MEG NAGYOBB NULLA VAGY.mert Tibinek nem hogy keves a C-liga hanem tulsagosan is sok.

avatar
B.R.
2010-10-09 00:31:36
Kedves szurkoló!
Tudta-e, hogy kétféle ember létezik: jó- és rosszindulatú,amilyen te is vagy...valójában sztem az a nagy büdös igazság, hogy te annyira irigy vagy mások sikerére, hogy azt sem tudod hogy mihez kezdj magaddal...ráadásul ki vagy te valójában, hogy mások véleményét kritizáld?!Tibi igen is jó a pályán...szerintem te még lepedővel sem tudnád levenni a labdát:))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."