Sport » Foci

Kétes partjelzői ítélettel nyert Bákó

Körülbelül azonos játékerőt mutatott a két gárda, de végül nem sikerült megállítani a tovább robogó bákói vonatot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

DSC 1425
SzFc-Bákói Aerostar, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 25., 18:22
0 hozzászólás. 

A nagyszerű formában lévő, zsinórban öt győztes meccset maga mögött tudó Bákói Aerostar volt az éledező Székelyudvarhelyi FC ellenfele a labdarúgó 3. Liga tizenkilencedik fordulójában. Vágó Attila csupán kapusposzton változtatott a két hete meccset nyerő együttes keretén, így a SebestyénPál, Panait, Szőlősi (Péter), Bálint Róbert, Antal (Mátyás), Csíki, Silion, Bálint Rajmond, Bagoly, Czimbalmos sor állt fel.

A kemény fizikai harc nem volt túl látványos. Először az udvarhelyiek előtt adódott lehetőség, Czimbalmos szemfülesen elcsípett egy labdát, amivel a kapuig roboghatott, de a nyakán lévő védő kellően tudta zavarni ahhoz, hogy fölébikázza.

A test-test elleni küzdelemben Bálint Rajmond el is veszítette a fejét egy szituációnál, kicsit odarúgott egy földön fekvő bákóinak. Szerencsére megúszta egy sárgával. Szőlősi is besárgult, utánanyúlt egy kiugró csatárnak egy nagy lehetőségüket megakadályozva ezzel.

Silion többször veszélyeztetett, egy centerezés után levett labdát állítgatás nélkül rábombázott, az 15 centivel elkerülte a kaput. „A csapat azért csak fejlődött" – hangzott el a lelátón, sajnos az eredményjelzőn nem mutatkozott meg az SzFC fölénye.

Silion ott kezdte a második játékrészben, ahol abbahagyta. Nagyon nehéz szögből rúgott szabadrúgása a felsőkapufán csattant. A második félidőre a vendégek is megrázták magukat, a játékrész nagy részében egy árnyalattal jobban játszottak az udvarhelyieknél. A legnagyobb helyzetük egy kontra után adódott, Sahru vezethette rá Sebestyénre, aki nagyszerűen lépett ki és bele is kapott a bákói lövésébe.

A játékvezető és asszisztensei rengeteg helyzetben a vendégek javára fújtak. Egy alkalommal előszabály után roboghatott volna tovább Antal, akkor viszont megállították a játékot. A 84. percben Chirilă fejelt Sebestyén kapujára, és a gólvonal körül pattogott a labda, amikor kivágta onnan egy udvarhelyi védő, de a partjelző tanácsára megadta a találatot a játékvezető (0-1).

A hátralévő időben hiába hajtott már a hazai együttes, 0-1-re elveszítette a párharcot, így ők sem tudták megállítani a negyedik helyét bebiztosító Aerostart. Az SzFC jövő szombaton a Sporting Liești otthonába látogat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."