Sport » Futsal

Visszaállt a jó vágányra az SK

Jó játékkal szerzett idegenben győzelmet a Székelyudvarhely Sport Klub, így valamelyest kijavította kisiklásait.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

kolozsvar, sport klub, futsal
Fotó: Manases Sándor.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 03., 21:46
0 hozzászólás. 

Az idegenbeli Galac, valamint a hazai Focşani elleni vereségeket követően a Kolozsvári Clujana otthonába látogatott szombat este a Székelyudvarhely Sport Klub. A teremlabdarúgó 1. Liga 8. játéknapjához tartózó összecsapás nem indult jól, de remekül folytatódott az Albert István által irányított együttesnek.

A vendégek Rétivel a kapuban, két sort cserélgettek: a Kovács, Szabó, Szőcs, Birtalan négyest a Demény, Csíki, Bíró, Miklós váltotta. A meccs során még játékjogot kapott Képíró és Bodor is. Egy öngóllal a házigazda jutott előnyhöz, de a hibát gyorsan kijavította Csíki (1–1).

Az SK jobbára védekezett, innen indította támadásait. Ezzel a taktikával nem igen tudott mit kezdeni a kolozsvári csapat, akik rendre megszeppentek építkezés közben. Két ilyen alkalmat ki is használt Szőcs, így 3–1-es udvarhelyi vezetésnél mehettek az együttesek a pihenőre.

kolozsvar, sport klub, futsal

A második félidőben sem változott a játék képe. Az SK remekül zárta a területet, ellentámadásai pedig veszélyesek voltak. Kovács és Szőcs találatai azt jelentették, hogy a végjáték már nem volt izgalmas, igaz, hogy kozmetikázott az eredményen a Clujana.

Remélhetően ismét a jó irányba terelődött az udvarhelyiek vonata, tovább folytatja azon útját, melyet az első bajnokikon elkezdett járni.

A találkozót értékelve, Albert István, az SK edzője portálunknak elmondta: „Örülök, hogy a fiúk összekapták magukat. Nem csak a biztos három pontot szereztük meg, hanem jól is játszottunk. Az egyetlen rossz hír, hogy Szabó ezen a mérkőzésen megkapta a negyedik sárga lapját, így nem játszhat a soron következő, Déva elleni bajnokin".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 8. forduló:

Kolozsvári Clujana–Székelyudvarhely SK 3–5 (1–3)

Gól: Szőcs László 3, Csíki Dénes, Kovács Ákos.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."