Sport » Futsal

Bepottyant az SK-győzelem

Kétszer vezetettek a vendégek, Szőcs László mesterhármasa és egy kis adag szerencse is kellett, hogy itthon tartsa a pontokat a Sport Klub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal. székelyudvarhely sk, szőcs lászló
Szőcs lőtte a győztes gólt.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. február 08., 20:46
0 hozzászólás. 

Az utolsó előtti helyezett Kézdivásárhelyi KSE volt az ellenfél péntek este a városi sportcsarnokban. A mintegy 300 néző előtt zajló találkozó első játékrésze nem hozott túl sok mindent. Erre számítani is lehetett: a Székelyudvarhely Sport Klub nem ronthatott neki ellenfelének. Főképp azért, mert fizikálisan nem bírta volna végig.

A hazaiak a Péter – Szabó, Bíró, Birtalan, Szőcs (játszott még: Csíki, Miklós, Kovács) összeállítással kezdtek. A 6. percben Kovács vehette volna be a háromszékiek kapuját, de az adódó ziccerét hárították. Nemsokára rá a vendégek szerezhették volna meg a vezetést, de Szabó az utolsó pillanatban tisztázott. A 16. percben tört meg a jég: egy gyors SK-akciót követően Bíró lövése a kapusról kijött, a kipattanót Szőcs az üres kapuba vágta (1–0).

Hiába gyűlt ki a KSE csapathibája a szünet előtt, a pihenőre mégis döntetlen állással mehettek a felek: a 20. percben Dobozi volt jó helyen (1–1). Ebben a félidőben alig történt valami feljegyeznivaló.

futsal, szabó zsolt

A másodikban már valamivel több. Az álmos játékot legalább a gólok közben felverték, a hazaiak kedélyét pedig az borzolta, hogy a vendégek kétszer is vezettek, igaz, hogy Szőcs szép átemelőse és Bíró alaposan kivitelezett találata mindkétszer gyorsan jött.

Az utolsó tíz perc arról szólt, hogy kié lesz a három pont. Birtalan kihagyott ziccere, Szőcs kapufája után Albert István edzőt küldték ki a lelátóra egy reklamálást követően. A slusszpoén ezután jött: a 37. percben kigyűlt a Kézdivásárhely csapathibája, egy minutumra rá pedig Szabó harcolt ki még egy szabálytalanságot. A kisbüntetőt Szőcs magabiztosan bevágta.

Bár volt egy-egy lehetőség még a hátralévő időben, 4–3-ra nyert az SK, ezzel elérte a legfontosabb célját, a győzelmet. Az viszont látszik, hogy a gárda alaposan le van maradva a felkészüléssel, alig lehetett valamiféle eltervezett taktikai elemet felfedezni játékában.

A lefújást követően az udvarhelyiek edzője így értékelt: „Küzdeni akarásból a fiúk most is jelesre vizsgáztak. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de azt is, hogy nyerni fogunk. Sok helyzetet kihagytunk, hamarabb is eldönthettük volna a meccset".

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 14. forduló

Székelyudvarhely Sport Klub–Kézdivásárhelyi KSE 4–3 (1–1)

Gól: Szőcs László (16., 26., 38.), Bíró Attila (30.), illetve Dobozi Levente (20.), Moldoveanu Cristian (26.), Török Botond (29.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."