Sport » Futsal

Az FK kiütötte a címvédőt

Igaz, hogy barátságos, felkészülési jellegű meccsen. Azonban a mutatott játék, a lelkesedés sok mindenre elég lehet a bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, fk udvarhely, marosvasarhely
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 21., 20:00
0 hozzászólás. 

Szerda délután a városi sportcsarnok adott otthont az FK Székelyudvarhely és a teremlabdarúgó 1. Liga bajnokcsapatának barátságos találkozójának. A kezdő sípszókor mintegy 300 néző volt kíváncsi legfőképp arra, hogy miként fog mutatni az új csapat.

Jakab Zoltán a Klein – Mihály, Mánya, Szabó, Szőcs összeállítással kezdett, rajtuk kívül főképp a Szécsi, Birtalan, Miklós T., Bíró kvartett kapott még nagyobb szerepet, míg a Péter R., Réti – Kovács, Péter M. négyes csupán a végjátékban állt be a futó idővel kétszer 40 perces félidőkre osztott összecsapásra.

A házigazdák nagyon jól kezdtek, az alaposan átalakult Marosvásárhelyi City'us tagjai csak pillogtattak Szőcs gyönyörű megmozdulásai és góljai, Mánya és Szabó összjátékai, vagy akár Mihály távoli bombagóljai után. Az FK pillanatok alatt elhúzott: vezetett 4–1-re, a félidőben 7–2-re is. A második játékrészt is majd ugyanazon hőfokon nyomták végig a fiúk, majd tízzel is elhúztak (13–4 és 14–5 is volt), a végső sípszókor pedig 15–7 lett az eredmény.

futsal, szőcs lászló

A nézőközönségnek tetszett, amit láthatott, visszahozta a csapat az igazi teremlabdarúgást a sportcsarnokba. Nagyot küzdött az FK még akkor is, ha csupán egy barátságos találkozóról volt szó. Ha ilyen lesz a folytatás, akkor még sok örömöt hoz ez a gárda.

Az edző a legvégén boldogan értékelt: „Komolyan vettük, s annak ellenére, hogy egy felkészülési találkozó volt, az eredményre tettük a hangsúlyt. Sok szép dolgot összehoztunk, de voltak hibáink is, könnyű gólokat kaptunk, ami arra sarkall, hogy a védelmet meg kell jobban szervezzük. Bízunk benne, hogy ha így játszunk a pontvadászatban, akkor a közönség visszatér a meccsekre".

Barátságos meccs:


FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City'us 15–7 (7–2)

Gól: Szőcs László 7, Mihály Zoltán 4, Mánya Szabolcs 2, Szécsi Barna, Miklós Tamás, illetve Al-Ioani 2, Stoica, Dániel, Nicușan, Covaci, Csoma F.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."