Sport » Futsal

A bronzért játszhat az FK

Jól kezdett az FK Marosvásárhelyen, de a címvédő felülkerekedett rajta. Biztatóan, jól játszott az udvarhelyi csapat, nem adta olcsón a bőrét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk city3
Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 26., 20:39
0 hozzászólás. 

Kedvezőtlen előjellel várhatta a vásárhelyi meccset Jakab Zoltán csapata, a Klein – Szécsi, Mánya, Mihály, Szőcs (játszott még Szabó, Biró, Kovács, Birtalan, Simon, Miklós, Péter Mózes, Balázsi) felálláson azonban az látszott, hogy nem ijed meg nagyobb nevű ellenfelétől, hiába az első meccsen elszenvedett hatgólos vereség. Mihály visszatért az eltiltás után, sőt a sérült Szőcs is vállalta a játékot.

Nem telt egy perc sem, Stoica már vezetést szerzett a házigazdáknak, de fél perc múlva Szécsi kiegyenlített, megadva ezzel a Sorescu-Burdescu kettős által dirigált meccs alaphangját. Egy perc sem telt el, már vezettünk, Szőcs szöglet utáni találatával, a hatodik percben pedig szintén Szőcs (ezúttal szabadrúgásból) mattolta Vasile Moldovant, ekkor még hihető volt, hogy az elmúlt két meccsen mutatott gyengébb játék után van esélyünk a címvédő ellen.

fk city1

Azonban a tizedik percben Al-Ioani szép kényszerítőzés után talált be, a 17.-ben ő lőtt távolról, pár másodperc után pedig Gherman rúgott gólt a hosszúba, ezzel már a hazaiak vezettek. Klein mindkettőnél takarásban volt, nem látott jól, de egy perccel a vége előtt kivédte Al-Ioani tízméteres büntetőjét (kigyűlt a csapathibánk).

A második félidő ötödik percében Csoma Ferenc közelről fejjel talált be, másodpercekkel később kézzel mentett a saját kapuja előtt, de ezt csak az FK játékosai vették észre, a bírók nem, egy perccel később pedig ajtó-ablak helyzetben Klein lábbal védte ki a lövését. Egyre jobban játszott azonban a bajnokcsapat, Tiberiu Moldovan Kleint kicselezve rúgott újabb gólt, s ez már behozhatatlannak tűnt nyolc perccel a vége előtt, de az idősebbik Csoma erre még rátett egy lapáttal, ő sodort be mellel az üres kapuba egy beadást.

fk city6

Nem játszott rosszul az FK, de gólt nem tudott összehozni, pedig Mihály és Szőcs folyamatosan tűz alatt tartották a vásárhelyi kaput. Minden eldőlt Gherman góljánál, hiszen már öt volt oda, nem védekeztünk jól. A meccs végén mindkét csapattól már azok játszottak, akik egyébként nem nagyon szoktak többet kapni néhány percnél. A City 'us megérdmelten jutott a döntőbe és minden esélye megvan arra, hogy megvédje bajnoki címét.

Kedden este 7 órától a Dévai Autobergamo–Sepsi Futsal Sepsiszentgyörgy találkozót is meg lehet nézni a Digi Sporton, az első meccsen Déva 8–2-re győzött Szentgyörgyön.

Teremlabdarúgó 1. Liga, elődöntő, második meccs:

Marosvásárhelyi City 'us – FK Székelyudvarhely 8–3 (4–3)

Gólszerzők: Stoica (1.), Al-Ioani (10., 17.), Gherman (18., 34.), Csoma Ferenc (25., 33.), T. Moldovan (32.), illetve Szécsi (2.), Szőcs (3., 6.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."