Sport » Futsal

Nézzük együtt a székely bronzcsatát!

Bronzérmet szerezhet az FK Székelyudvarhely, ha győz a kisdöntőben hétfőn. Gyere a G. Music Pubba, szurkoljunk együtt!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk szentgyorgy1
Fotók: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. június 09., 11:17
0 hozzászólás. 

Az idény utolsó meccsét játssza az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata hétfőn este fél héttől a dévai sportcsarnokban. Jakab Zoltán csapat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal együttesével néz farkasszemet a bajnokság bronzérméért.

A mérkőzést 18 óra 30 perces kezdettel a Digi Sport 3-as csatornája közvetíti, a tervek szerint a Székely Medvék a helyszínen fognak szurkolni kedvenceiknek.

21 órától a bajnokság döntőjének második mérkőzését játsszák, a Dévai Autobergamo a címvédő Marosvásárhelyi City Us-t fogadja – az első meccsen a vásárhelyiek 7-6-ra győztek, így összesítésben 1-0-ra vezetnek a két győzelemig tartó döntőben. Amennyben Vásárhely győz, újból megvédi címét, ha a dévaiak nyerik a csatát, akkor egy harmadik, mindent eldöntő mérkőzést játszanak szintén Déván.

fk szentgyorgy4

Portálunk és a Príma Rádió közös meccsnézést tart hétfő estére a G. Music Pubban, ahol nagykivetítőn lehet nézni a mérkőzéseket, várunk tehát minden sportbarátot a Szentimre utcai pubba.

Az Udvarhely-Szentgyörgy összecsapás előtt, a szünetben, illetve a végén Botorok Jánossal, az udvarhelyi teremfocicsapat egykori játékosával, illetve edzőjével fogunk beszélgetni.

A meccsről és a kocsmai szurkolásról helyszíni szöveges élő közvetítés lesz az uh.ro-n. A találkozók előtt tippversenyt is tartunk, amin helyben levásárolható vásárlási utalványokat lehet nyerni. Tippre, sörre, szurkolásra fel, hajrá FK!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."