Sport » Futsal

Déva nyerte a Szuperkupát, az FK szombaton kezd

A bajnokság után a Szuperkupát is behúzta a Dévai Autobergamo, az új bajnoki idény a hét végén kezdődik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk futsal-2
Ismét a dobogó a célkitűzés az FK-nak. Fotó: Kakasy Botond / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 02., 09:29
0 hozzászólás. 

A bajnok Dévai Autobergamo és a kupagyőztes Marosvásárhelyi City 'us csapott össze a Chiajnán lejátszott Szuperkupa-döntőn hétfőn este – előzetesen úgy volt, hogy Udvarhelyen játsszák a meccset, végül a szövetség változtatott az eredeti terveken.

A kupagyőztes az első félidőben 3-2-re vezetett, de a dévaiaktól Robert Lupu három góljával megfordította a meccset. Durvaságoktól nem volt mentes a találkozó, a vásárhelyi Ghermant a második félidőben kiállította Sorescu játékvezető, miután a játékos kézzel megütötte a dévaiak csapatkapitányát, az egyébként két gólt szerző Adrian Moț-t. A végeredmény 7-4 lett Déva javára.

A bajnokság a hét végén keződik, az FK Székelyudvarhely szombaton, szeptember 6-án 18 órától a sportcsarnokban fogadja a Jászvárosi CSMS együttesét. Jakab Zoltán edző-klubelnök nem változtatott azon a kereten, amivel befejezték a bajnokságot.

A csapathoz csatlakozott még a húsz éves Péter Levente (korábban az IPSE futsalcsapatának és az FC Székelyudvarhelynek volt tagja), Szőcs Lóránt pedig a tervek szerint télen csatlakozik az FK-hoz. A célkitűzés a dobogó, „de szeretnénk döntőt játszani" – közölte portálunkkal Jakab Zoltán.

A meccsekre a jegyek továbbra is 5 lejbe kerülnek, a fontosabb találkozók (Déva, Vásárhely, Sepsiszentgyörgy ellen) előtt lehet majd elővételben is belépőt venni. A klub négy típusú bérletet kínál: lesznek 500 és 200 lejes támogatói bérletek, de lesz 80 (ebbe az alapszakasz hazai meccsei és a kupatalálkozók lesznek benne) és 100 lejes (alapszakasz, kupameccsek, rájátszás) bérlet is.

A bajnokság a tavalyi rendszerhez hasonlóan zajlik, a 12 csapatból nyolc jut a rájátszásba, onnan kiesős rendszerben folytatódnak a küzdelmek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."