Sport » Futsal

Megnyerte a székely rangadót az FK

Megint kétgólos győzelmet aratott az FK Székelyudvarhely hazai pályán, a harmadik bajnokiját is behúzta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk kse4
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 30., 17:45
0 hozzászólás. 

Meglepően kevesen voltak a két székely csapat rangadóján a sportcsarnokban, lehet, hogy mostanában a túl korai vagy hétközi időpont veszi el az sportszeretők kedvét a futsalmeccsektől, pedig jó csapatunk van és a sportág is látványos.

A Klein – Mihály, Mánya, Szécsi, Szőcs (csere: Biró, Simon, Miklós, Szabó, Birtalan) beszorította ellenfelét a kapuja elé, a többek között három spanyol játékossal felálló Kézdivásárhely ellentámadásokkal próbálkozott, de az első tíz percben mindkét csapat jól blokkolt, komoly helyzet nem alakult ki.

fk kse3Sűrűn cserélt Jakab Zoltán az FK-ban, de hiába lőtték a kaput a fiúk, nem sikerült bevenni azt. A 14. percben Mihály egy bődületes kapufát is lőtt, egy perc múlva fordulatból húzta rá, de akkor is, illetve Szőcs lövése után is a kapufa mentett! Vétett hibákat is mindkét csapat, aztán két és fél perccel a félidő vége előtt Mánya bevette a vendégkaput egy nagyon erős lövéssel.

A háromszékiek kezdték jobban a második játékrészt, Kleint többször is próbára tették, illetve Redondo egy ízben a kapusunkkal szemben lőtt csúnyán fölé. Gollá ért a vendégek játéka, Plugornak sikerült bevenni az udvarhelyi kaput.

fk kse2Megjött a közönség hangja is, kellett ez az udvarhelyieknek. Több pontatlan átadásuk is volt a hazaiaknak, aztán Mánya váratlanul lövésre szánta el magát jó tizenkét méterről, a labda pedig beakadt a jobb alsóba. Ismét átvettük a kezdeményezést, Szőcs labdáját a gólvonalról vágták ki, Szabó lövése a kapufáról jött vissza, megint jól működött az FK-gépezet.

Hat perccel a vége előtt Cristian Iglesias kézzel csúszott bele Szőcs beadásába, a megítélt nagybüntetőt Mihály kegyetlenül bevarrta ballal. Még mindig nem dőlhettünk hátra, Gazda egy kapufával figyelmeztetett.

fk kse1Vészkapusos játékra váltott a KSE az utolsó percekre, lőttek ugyan egy kapufát, de az eredmény nem változott, újabb három pontot tehetett zsebre az udvarhelyi csapat. Ha nem is ment simán ezeknek a megszerzése, a székely himnusz eléneklésénél már mindenki, a csapat és a közönség is elégedett volt.

Az FK október 8-án, szerdán pótolja a Kolozsvári Clujana elleni elhalasztott mérkőzést a Szamos-parti sportcsarnokban.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 4. forduló:

FK Székelyudvarhely – Kézdivásárhelyi SE 3–1 (1–0)

Gólszerzők: Mánya (18., 29.), Mihály (34. – büntetőből), illetve Plugor (27.)

Sárga lap: Mánya, illetve Plugor.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."