Sport » Futsal

Az alapszakasz legfontosabb meccse jön

Mindig pikáns menü volt az Udvarhely-Déva összecsapás futsalban, ez remélhetőleg ma este is így lesz. Rangadó a sportcsarnokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkdeva1112-2
Nagy csata várható
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. február 02., 12:50
0 hozzászólás. 

A bajnok Dévai Autobergamo csapata látogat ma az udvarhelyi sportcsarnokba, nagyon látványos összecsapásnak lehetünk fül- és szemtanúi, ha kilátogatunk az este fél héttől kezdődő találkozóra.

Jakab Zoltán, az FK edző-klubelnök elmondta portálunknak, hogy csupán Szőcs László bajlódott kisebb sérüléssel az FK-ból, de ő is játékra kész, biztosan pályára lép. A visszatért Csoma Ferenc már Kézdivásárhelyen is játszott, most is a csapat rendelkezésére áll. A dévaiaknál több hónapig sérült volt az idősebbik Matei-testvér, Florin, de ma már játszani fog ő is, a vendégeknél a legtöbb szerepet a két Matei, Lupu, Ignat, Moț és a kapus Vlad Iancu fogja vállalni a meccsen. Ősszel 5-2-re a dévaiak győztek hazai pályán, a rájátszás szempontjából nagyon fontos lenne, hogy most legyőzze az FK a bajnokot.

A mérkőzés 18 óra 30 perctől kezdődik, a Digi Sport élőben közvetíti. A 16. fordulóban lejátszották már a meccsek többségét, a Marosvásárhelyi City'us 18–0-ra verte a Progresul Focșani-t, Sepsiszentgyörgy Kolozsváron nyert 3–0-ra, a Galaci United is kiütötte a Kézdivásárhelyi KSE-t (7–0). Ma 17 órától játsszák a Jászvásári CSMS–Resicabányai Muncitorul találkozót, a Dunărea Călăraș szabadnapos.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."