Sport » Futsal

Újabb székely rangadót nyert meg az FK

Elhozta a három pontot Kézdivásárhelyről hétfőn este az FK, kategorikus győzelmet aratott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk kse2
Fotó: Archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. január 26., 19:28
0 hozzászólás. 

Jelentős változások voltak a KSE csapatában, hiszen a téli szünetben olyan játékosok csatlakoztak a háromszékiek keretéhez, mint Szombat Lajos és Daniel Raymond (mindkettő a Marosvásárhelyi City'us-tól), Dirstaru Sabin (a Design Brassótól), Bakk Tamás (a Kézdiszentléleki Perkőtől) és a portugál Ortega Alberto (a franciaországi FC Herouville-től jött Romániába). Az FK Csoma Ferencet és Kedei Barnát igazolta le.

A felsoroltak közül Bakk és Ortega nem lépett pályára, az FK-nál a 14-es mezt viselő Csoma Ferenc viszont játszott, habár a kezdőötösünk változatlan volt az elmúlt bajnokikhoz képest: Klein – Mihály, Szécsi, Mánya, Szőcs (pályára lépett még Péter Róbert – Biró, Csoma, Szabó, Miklós, Kovács, Birtalan, Péter Levente), a csapatot a Székely Medvék is elkísérték a Sorescu-Ionecu bírói páros által vezetett mérkőzésre.

Mihály már a második percben figyelmeztetett, hogy nem kegyelmez, ha lehetősége van, lövése mindkét kapufát érte, Csoma és Szőcs sem tudták bevenni a hazaiak kapuját az első öt percben. Dristaru is hatalmas helyzetet hagyott ki a tizenegyedik percben, nem beszélve Mányáról, aki három perccel később lőtt fölé kecsegtető helyzetből. Uralta a játékot a Jakab Zoltán által irányított FK (a Medvék hangja a lelátót), a KSE kontrákból építkezett.

Időkérés után minta-akciót vezetett az FK, aminek végén Mánya higgadtan helyezett a kapu közepébe. Másfél perc múlva két passzból mattoltuk a házigazdát: Klein előredobta, Biró egyből beadta, a jól érkező Mihály ballal bevágta Bunducnak. Szőcs a lécre emelte a labdát, Biró fantasztikusan mozgott, de a helyzetkihasználással voltak gondjaink, nagyon sok lehetőséget elpuskázott az FK.

A második játékrész elején a KSE inkább távoli lövésekkel próbálkozott, de ezek nem voltak pontosak, a piros-feketében játszó FK továbbra is magabiztosan játszott, aminek meg is lett az eredménye, labdaszerzés után Miklós Tamás lőtte be a harmadikat. Félóra játék után már a negyedik udvarhelyi gól is összejött, Csoma lövése után Mányáról pattant be a labda. Játszott a helyzetekkel az FK, aztán összejött a KSE-nek a szépítés Daniel révén. Azonban Mihály tett róla, hogy ne jöjjenek tűzbe a házigazdák, Szécsi passza után tíz méterről lőtt a kapuba.

Három perccel a vége előtt nagybüntetőhöz jutott a KSE, de Péter Róbert szép mozdulattal kivédte Dirstaru lövését, majd egy Péter Levente-kapufa után ismét nagyot hárított kapusunk. Az utolsó percben Mánya Szabolcs lőtte be az FK hatodik találatát, abszolút megérdemelten nyert az FK, esélyt sem adott ellenfelének

Folytatás jövő hétfőn, mégpedig rangadóval, mert a Dévai Autobergamo látogat a sportcsarnokba, a meccs 18 óra 30 perctől kezdődik.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 15. forduló

Kézdivásárhelyi KSE–FK Székelyudvarhely 1–6 (0–2)

Gólszerzők: Daniel Raymond (31.), illetve Mánya (15., 27., 40.), Mihály (16., 33.), Miklós (25.)

Sárga lap: Isac, illetve Szécsi.

A forduló további eredményei: Focșani–Sepsi Futsal 1–9, Resicabánya–Călărași 8–7, Dévai Autobergamo–Jászvárosi CSMS 7–4, Galaci United–Kolozsvári U 5–1, a Marosvásárhelyi City'us állt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."