Sport » Futsal

Szőcs László mesterhármast lőtt a válogatottban

Úgy tűnik, túl van a nehezén a román teremlabdarúgó válogatott, megnyerte első Eb-selejtezőjét. Szőcs nagyon kivette a részét a győzelemből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

manyaszocsvalogatottban
Szőcs három gólt vágott a kazahoknak. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 18., 21:07
0 hozzászólás. 

Annyira, hogy mindjárt az első percben betalált a brazilokkal feltuningolt Kazahsztán kapujába az udvarhelyi játékos, aki a 9-es mezt viselte a Călărași-on, telt ház előtt lejátszott találkozón. A Iancu - Cristian Matei, Lupu, Szőcs, Stoica kezdősor (a mérkőzés során szerepet kapott még Ignat, Florin Matei, Dobre, Răducu, illetve Csoma Alpár és Mánya Szabolcs is) azonban nem egészen fél perc múlva gólt is kapott. Florin Matei hat perccel később, Szőcs pedig a félidő végén megint eredményes volt, így 3-1-gyel mehettek pihenni a csapatok.

A kazahok azonban rákapcsoltak a második félidőben, habár 4-2-re is vezetett a Jakab Zoltán által irányított román csapat (Cristan Matei is betalált), kiegyenlítettek, négy perccel a vége előtt egyenlő volt az állás. A hajrában Szőcs, majd Răducu is szereztek egy-egy gólt, így 6-4-re megnyerte Románia a meccset, egy óriási lépést tett a pótselejtezőt érő második hely megszerzéséért.

A csoport másik meccsén Portugália 7-0-ra verte Grúziát, a grúzokkal csütörtökön 18 óra 15 perctől meccsel a román együttes, a Digi Sport ezt is közvetíti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."