Sport » Futsal

Hozta a kötelezőt az FK, kettős győzelemmel lépett az elődöntőbe

Kilencgólos meccsen győzött a teremlabdarúgó csapat, nem lesz harmadik mérkőzés. Nálunk lesz viszont a Román Kupa négyes döntője.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

FK-Jaszvaros
Fotók: Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 08., 19:29
0 hozzászólás. 

Hullámzó teljesítményt nyújtott az FK az érthetetlenül kevés néző előtt („rég volt ennyire kevés néző futsalmeccsen..." - jegyezte meg egy szurkoló), jól indította a meccset, de visszaesett, a második játékrész első felében szenzációsan ment a játék, a végén mégis izgulni kellett.

FK-Jaszvaros1

Biró már a harmadik perc elején vezetést szerzett a bajnoki negyeddöntő második meccsén, azonban a vendégek mindent egy lapra tettek fel: annyi helyzetet kidolgoztak, hogy két-három góllal simán vezethettek volna, de Klein nagyon jó formában védett, hatalmas bravúrokat mutatott be. Még Szécsi mentési kísérletét is hárította lábbal, óriási öngól lehetett volna belőle a 7. percben.

Jól tartotta magát az FK, Miklós a 11. percben váratlanul lövésre szánta el magát, a bal felsőben kötött ki a labda, megnyugtatónak tűnt az előny. Mihály és Mánya két perccel a félidő vége előtt ketten vezethették a kapusra a labdát, előbbi a kapufát találta el... Pihenni mégis csak egy gól előnnyel mehettünk, mert Mandea kihasznált egy védelmi megingást.

FK-Jaszvaros3

A második félidőt remekül kezdte az FK, kilenc perc alatt három gólt is berámoltak a kékmezesek, elégedetten dőlhetett hátra a publikum, Biró még rátehetett volna egy lapáttal, de kapufát lőtt – így is többször kapott tapsot, akárcsak Klein, amikor Péter állt a kapuba a helyére. Nem védett rosszul ő sem, de az utolsó öt percben három gólt kapott a csapat. Pisică közelről vágta a léc alá, Cataramă távolról durrantott a kapunkba, Despan pedig vagányul csapta be Csomát és lőtt a hosszúba.

Egy góllal hozta a meccset az FK, de a vége nem volt a legszebb, kiengedett a csapat, szerencsére annak a veszélye nem fenyegetett, hogy holnap még egy meccset kelljen játszani.

FK-Jaszvaros2

A Román Kupa négyes döntőjét az udvarhelyi sportcsarnokban rendezik, a szövetség közlése szerint május 9-10-én lenne a Final Four, de ez még változhat, amennyiben a televízió közvetíti a meccseket – addig az FK-nak át kell verekednie magát a másodosztályú Ceahlăul Piatra Neamţ együttesén, ez a meccs idegenben lesz április 19-én.

Teremlabdarúgó 1. Liga, negyeddöntő, második mérkőzés

FK Székelyudvarhely – Jászvásár CSMS 5–4 (2–1)

Összesítésben: 2–0

Városi Sportcsarnok, 500 néző. Vezették: Decă Daniel (Brăila) és Georgian Ionescu (Buzău).

Gólszerzők: Biró (3.), Miklós (11.), Mánya (23.), Mihály (24.), Szabó (29.), illetve Mandea (19.), Pisică (35.), Cataramă (38.), Despan (40.).

FK: Klein – Mánya, Mihály, Csoma Ferenc, Biró. Csere: Péter Róbert (kapus), Szécsi, Miklós, Szabó, Birtalan, Kovács, Péter Levente. Vezetőedző: Jakab Zoltán

CSMS: Chiriac – Gutu, Cataramă, Pisică, Valentin Pricop. Csere: Mandea, Despan, Judas. Edző: Nelu Stancea.

Sárga lap: Péter Levente, illetve Valentin Pricop.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."