Sport » Futsal

Kétnapos futsal ünnepre készül Székelyudvarhely

Rajtunk is múlik, hogyan sikerül a megmérettetés, a szövetség vezetői is itt lesznek. A kupa már itt van.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkFF1
Jó volna megnyerni... Jakab Zoltán és a Román Kupa a sportcsarnokban
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. május 14., 14:40
2 hozzászólás. 

Kedden és szerdán játsszák a városi sportcsarnokban a futsal Román Kupa négyes döntőjét, az utóbbi években sorozatban a Marosvásárhelyi City'us által elhódított serleg már megérkezett a sportcsarnokba. Az asztalon álló serleggel tartottak sajtótájékoztatót a rendező klub FK Székelyudvarhely vezetői csütörtökön délelőtt, amin örömüknek adtak hangot, hogy városuk rendezheti a szakszövetség által ilyen formában először kiírt kupadöntőt.

Godra Zsolt, az FK alelnöke szerint a helyszín kiválasztásánál az is sokat nyomhatott a latban, hogy az országban csak Székelyudvarhelyen rendeznek telt házas futsal meccseket. Galac, Resica és Déva jelezték még a Román Labdarúgó-szövetségnek, hogy megszerveznék a döntőt, Godra szerint a közönségünk miatt is kaptuk meg mi a rendezési jogot, és ez igen kellemes meglepetés volt. A szervezésbe és a finanszírozásba a klubon kívül beszállt az RLSZ és a polgármesteri hivatal is.

Rend a lelke mindennek

A szervezők olyan két napot szeretnének, ami emlékezetes marad a vendégek és a város számára, így arra kérnek mindenkit, hogy a megszokottól eltérően ne a hátsó, az öltözőkhöz nyíló ajtón közlekedjenek. A sportcsarnok mellett sörsátor is lesz felállítva, az eseményre ízléses, kétnyelvű műsorfüzet is megjelenik - ígérik. Szerdára jelezte érkezését Răzvan Burleanu és Gheorghe Chivorchian, a szövetség elnöke és alelnöke, a döntő után ők fogják a csapatokat díjazni.

fkFF

A Final Four két napjára napijegyet lehet váltani, ez naponta 15 lejbe kerül, egyik nap sárga, másnap kék karszalag lesz a nézők kezén – a jegyeket elővételben már hétfőn meg lehet venni a Petőfi Sándor utcai Aktakukac üzletben. A bérletek érvényesek a meccsekre. A hivatalos személyek, csapatok, újságírók, vendégek kitűzőt hordanak majd.

Hétfőn lesz a bajnoki döntő

Jakab Zoltán klubelnök a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy az egy héttel későbbi bajnoki döntő időpontja megváltozott: nem május 26-án, hanem egy nappal korábban, hétfőn, május 25-én (pünkösd másodnapján) este rendezik a FK Székelyudvarhely – Marosvásárhelyi City'us összecsapás második meccsét. Mint ismert, az első meccset büntetőkkel az FK nyerte. Amennyiben az FK nyer, bajnok, ha pedig a vásárhelyiek nyernek a második találkozón, akkor szerdán, május 27-én rendezik a harmadik, mindent eldöntő találkozót.

Addig azonban a nagy kihívás a kupa megnyerése. A serleg már itt van Székelyudvarhelyen, szerdán itt is kellene tartani.

A rendezvény programja:

Május 19., kedd, 18 óra, 1. elődöntő:

Dévai Autobergamo – Resicabányai Muncitorul

20.15 óra, 2. elődöntő:

FK Székelyudvarhely – Marosvásárhelyi City'us

Május 20., szerda, 15.30: az ifjúsági bajnokság döntője

FK Székelyudvarhely – Marosvásárhelyi City'us

18 óra: a Román Kupa döntője.

A mérkőzéseket (az ifimeccset kivéve) a tervek szerint a Digi Sport élőben közvetíti.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
milka23
2015-05-14 22:56:15
bunda
Ha figyelmesen elolvassuk a cikket akkor kiderül, hogy a hétfői nap semmi képpen nem fog nyerni az SK mert szerdára fog érkezik a RLSZ első embere.
avatar
klein76
2015-05-14 23:52:15
fk
Ne haragudj, de ha figyelmesen elolvasod a cikket akkor kiderul, hogy a kuparol van szo, ami nem hetfon van, hanem kedden, es a szovetseg vezetoi csak szerdan a donton lesznek Helen.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."