Sport » Futsal

Futsaltornát nyert az IPSE Nagykárolyban

Rangos teremlabdarúgó kupát nyert a Székelyudvarhelyi IPSE Sport Klub Nagykárolyban, a legjobb játékos és a gólkirály is soraikból került ki.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

ipsenagykaroly
A győztes csapat a kupával és a különdíjakkal
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 10., 20:49
0 hozzászólás. 

A hatodik Nagykároly Futsal Kupa szombaton és vasárnap zajlott a nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Kollégium tornatermében, összesen 16 csapat vett részt, főleg erdélyi és magyarországi amatőr együttesek.

A Székelyudvarhelyi IPSE Sport Klub a torna A-csoportjába került, amit meg is nyert: a négyesben a Nagykárolyi Intert és a Nagyváradi Deportivo Malaria B-t egyaránt 4-3-ra győzte le, a Nagybányai Dr. Browns-szal pedig 3-3-as döntetlent értek el.

A nyolcaddöntőben a Szatmárnémeti Las Silvast 8-0-ra, a negyeddöntőben a szintén szatmári Powert verték 3-1-re. Az elődöntőben a Tordai Tűzoltók együttese következett, az udvarhelyiek 5-3-ra nyertek és a fináléba jutottak.

A döntőben az Avasfelsőfalui Gladiátorok együttesét 6-2-re verte az IPSE csapata. Az együttesben az FK Székelyudvarhely két játékosa, Szabó Zsolt és Szőcs László is pályára lépett – utóbbi a torna gólkirálya lett, ugyanakkor a legjobb játékosnak is megválasztották.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."