Sport » Futsal

Kudarc a javából: nem juthat a rájátszásba az FK

Ilyen még soha nem volt, a legjobb nyolc csapat közé sem jutott be az FK Székelyudvarhely. Az idény már április elején véget ért futsalosaink számára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Semmi nem sikerült az FK-nak, a lelkes hazaiak győztek Kolozsváron. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. április 02., 20:40
2 hozzászólás. 

A kolozsvári kiszállás létfontosságú volt az FK számára, hiszen ezen a találkozón múlt, hogy a csapat bejut-e a rájátszásba. Győzelem esetén erre nagy esélye lett volna a kilencedik helyen maradt csapatnak, ám nem élt a lehetőséggel, a 19-20 éves játékosokból álló kolozsvári csapat háromgólos győzelmet aratott a Horia Demian sportcsarnokban.

Szécsi Barna sárgalapos eltiltás miatt hiányzott, az FK így a Péter – Csoma Ferenc, Silion, Kedei, Biró kezdőötössel futott neki a meccsnek, a mezőnyben szóhoz jutott még Miklós, Szőcs Lóránd, Kovács és Daniel, a kapuban a második félidőben Klein állt. Az első játékrészben még működött a csapat, két gólt is sikerült rúgniuk, ám a második félidő elején zsinórban hármat kaptak az udvarhelyiek, mindhármat ellentámadásból. Daniel faragott a hátrányból, de még két kolozsvári gól jött, s az FK innen már nem tudott felállni.

„Nem kerülünk oda, de nem is érdemeljük meg" – mondta szűkszavúan portálunknak Jakab Zoltán, a csapat edző-klubelnöke, hozzátéve, hogy kritikán aluli volt a csapat kolozsvári játéka, hiszen a matematikai esélyeik is elszálltak a rájátszásba jutást illetően. Nehezen hihető, hogy a hátralevő meccseken (az FK-nak nincs több találkozója, de a kiszállt Foksány elleni három pontot megkapja az utolsó fordulóban) úgy alakulnak a Jászvásári CSMS, Resicabánya vagy Kézdivásárhely eredményei, hogy az FK jöjjön ki nyolcadiknak.

Az udvarhelyi futsal 2002-ben indult történetében a csapatnak nem volt még ilyen gyenge helyezése. Székelyudvarhely az egyetlen olyan város, amely fennállása óta minden idényt az első osztályban játszott, ám ilyen rosszul még sosem szerepelt. Gyakorlatilag nyárig nem láthatjuk az FK-t hivatalos futsalmeccsen – a rekonstrukcióra több hónapnyi idő van, az idei szezont minél hamarabb el kell felejteni, a játékosállományban minden bizonnyal változások lesznek.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 24. forduló:

Kolozsvári CFF Clujana – FK Székelyudvarhely 7–4 (1–2)

Az FK gólszerzői: Silion (7.), Miklós Tamás (15.), Daniel Raymond (32.), Biró Attila (36.)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
levi712
2016-04-02 22:36:17
Szégyen,szégyen ,mit is vártatok Jakab úr a jó játékosokat elűztétek mit vártatok a maradéktól Lacika vitte a hátán a csapatot és őt is kiturtátok a végére és csodálkoztok hogy kritkán aluli a teljesitmény itt többet jó csapat nem lesz ha igy csináljátok továbra is .Azt kellene eltávolitani a csapattól aki kitalálta hogy elüzzék ezt 3-4 játekost és vissza hozni őket és akkor lehet még valami.
avatar
Fankadeli
2016-04-02 22:59:30
Néző
A futsal megeröszakolása volt ez a mérközés.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."