Sport » Futsal

Zsinórban a negyedik meccset vesztettük el

Az erősebb ellenfelekkel szemben képtelen pontot szerezni idén az FK. De majd a rájátszásban kell nagyon ott lenni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkGalac1
Képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. március 19., 21:20
1 hozzászólás. 

Tétmeccsen védhetett a kapus Tătar, mert Grigoraș nem épült fel a meccs kezdetéig sérüléséből, a Csíkszereda elleni meccsről viszont hiányzó Mánya ott volt a nevezettek között, de csak a második félidőben lépett pályára. A vendégek néhány hónapja portugál és brazil idegenlégiósokkal, illetve spanyol edzővel vágtak neki a pontvadászat második felének.

Tătart szinte fel is avatták már a 30. másodpercben, de nagyot hárította lábbal. Miklós a kapufára bólintott 3. percben, majd ugyancsak ő a 10.-ben közelről fölé lőtt. E két nagy helyzet között jobbára a galaciak támadtak, szerencsére akkor még komolyabb helyzetük nem alakult ki, csak távoli lövéseket kellett hárítani az FK kapusának.

Komolyabb szóváltás viszont igen, a galaciak másodedzője, az egykori kapus Alexandru Tănăsilă és a bírói asztalnál ücsörgő szövetségi megfigyelő, Radu Petre között.

„Galac is tudja a mateket, s udvarhely is tudja a mateket!" – mire a meccs kiegyensúlyozottságára értett mondat elhangzott a lelátón, a 14. percben Szőcs nagy lövését tenyerelte ki Wellington Silva. Aztán a 17. perc végén Varela oldalról belőtt labdája a kapu közepébe vágódott a jól érkező Covaci-ról (0-1). Jakab Zoltán azonnal időt kért, ami után sokkal jobbak nem lettünk, sőt bekaphattuk volna a második gólt is, de Szécsi kiemelte a gólvonalról a beeső labdát.

fkgalac2

Mánya a kezdő négyesbe került a második félidőtől, ezzel egyidőben megjött a közönség hangja is, sajnos így is a galaciak szereztek újabb gólt: a 23. percben Tudose használta ki az FK védelmének óriási hibáját (0-2). Wellington Silva kétszer is lefeküdt sérülésre hivatkozva, s holott két tartalékkapusuk is volt, mégis ő folytatta.

A 29. percben Miklós keresztpasszát elcsípte Tudose és Tătar lábai között a hálóba spiccelte (0-3). Rögtön vészkapusra váltottunk, a 30. percben össze is jött a gól, Szécsi tolta be közelről. Már-már beleéltük volna magunkat abba, hogy visszajövünk a meccsbe, amikor Lașcu ballal kilőtte a hosszút Tătar mögött, a kapufáról pattant a labda, ez volt a negyedik galaci gól (0-4).

Folytattuk a vészkapusos játékot, de elveszítettük a labdát és egyben a meccset is: Varela bombázta be az üresbe a 35. percben (1-5).

A hátralevő időben támadtunk szorgalmasan, de sajnos eredménytelenül, a Kedei-Gálfi-Hadnagy-Boda sor volt a pályán, s ugyan tapsot érdemlő, szép megmozdulások voltak, de gólt nem sikerült szerezni.

Az FK számára a negyedik hely megmarad még akkor is, ha elveszíti az április 7-i, Dunărea Călărași elleni idegenbeli meccset. Az is valószínűsíthető, hogy Csíkszereda nem jut be a rájátszásba a vasárnapi, nagyon érdekes végkimenetelű temesvári meccs után.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 17. forduló:

FK SZÉKELYUDVARHELY–GALACI UNITED 1–5 (0–1)

Székelyudvarhelyi sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Decă Daniel (Brăila) és Hanceariuc Bogdan (Jászvásár).

Gólszerzők: Szécsi (30.), illetve Covaci (17.), Varela (23., 35.), Tudose (29.), Lașcu (32.)

FK: Mihai Tătar – Biró Attila, Szőcs László, Szécsi Barna, Miklós Tamás. Csere: Csala Zsolt, Hadnagy István, Máté József, Kanyó Szilárd, Kedei Barna, Gálfi Artúr, Boda Krisztián. Edző: Jakab Zoltán.

UNITED: Wellington Silva – Lașcu, Burdujel, Borges, Varela. Csere: Cireș, Tudose, Covaci, Cojoc. Edző: Hugo Victor Costa.

Sárga lap: Csala, illetve Varela, Borges.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
levibarca
2018-03-20 00:35:59
uj edzot Jakab helyere, mar unalmas a taktika semmit se csinal csak minden meccsen karbatett kezzel jarkal fel le valtozas kene
a kezicsapatnal is amig megnem szunt jot tett a valtozas a futsal csapatnak se artana
helyiekkel nm lehet bajnoksagot nyerni kell egy ket idegelegios
a masadik sorunk egy nagy nulla nem er 5 banit
odakerultunk a varosnak nincs egy normalis csapata nincs penz nincs jatek
anno a magyarokkal tudtunk bajnoksagot nyerni ienekekkel akkik nm birnak futni s ien falusiakkal bajnoksag se lesz semmi

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."