Sport » Futsal

SK: Jobban megy ha védekezni kell

Korán kétgólos előnyt szerzett, így jobbára a védekezésre kellett összpontosítania a Székelyudvarhely SK-nak Sepsiszentgyörgyön, a végén pedig három ponttal tért haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sztgyorgy_sk_nov1
Futsal_sztgyorgy_sk_nov1
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 01., 21:58
3 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga, ötödik játéknap hétfői zárómeccsén Jakab Zoltán tanítványai a Sepsiszentgyörgyi Spicom otthonában léptek pályára. Az SK kezdőcsapata: Scurtu – Csoma, Birtalan, Szabó, Kovács (játszottak még: Tekeres, Dénes, Zelch, Képíró, Cojocaru) volt.

Jól kezdődött a meccs a vendégeknek: a 6. percben Birtalan szépen tette le Csomának a játékszert, aki hatról helyezte a kapuba azt. Egy minutumra rá a gólszerzőt rántotta le Călugăreanu utolsó emberként gólhelyzetben, így pirosat kapott. Az emberelőnyt kihasználta az SK, a feállt védelmet kipasszolta, Csoma volt a befejező.

Futsal_sztgyorgy_sk_nov1
A megszerzett előny tudatában inkább a védekezésre összpontosított az udvarhelyi együttes, így több lett a háromszéki helyzet, de Scurtu egymás után remekelt. A 12. percben a volt SK-játékos, Mánya faragott a hátrányból kialakítva az első játékrész eredményét.

A szünet után sem változott sok minden, egy gyors ellentámadásnál a 26. percben újból növelte előnyét a vendégegyüttes, Tekeres a szerencsének is köszönhette a találatot. Scurtu bravúrok, Birtalan és Kovács előtt adódó ziccerek következtek.

A végjátékban mezőnyjátékosra cserélte kapusát a Sepsiszentgyörgy, egyszer eredményesek is voltak, majd közel álltak az egyenlítéshez is. Az SK a rövid cserepad ellenére is bebizonyította, hogy képes jó eredményt elérni.

A találkozót követően Jakab Zoltán honlapunknak nyilatkozva elmondta, a két korai gól megadta a kellő önbizalmat a fiúknak: „Nem szabad eltitkolnunk, hogy a gondviselés is velünk volt ezen az összecsapáson. Gyakorlatilag egy sorral játszottuk végig a meccset. A városatyák amennyiben látták a párharcot elgondolkodhatnak ismét, hogy miért is akarják ezt a sportágat megfojtani".


Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:

Sepsiszentgyörgyi Spicom–Székelyudvarhely SK 2–3 (1–2)
A vendégek gólszerzői: Csoma Ferenc (6., 7.), Tekeres Zsolt (26.)


Fotó: Albert Levente/Háromszék


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pityu79
2010-11-01 23:04:37
Kitartas fiuk
Ez azert szemetseg az RMDSZ reszerol, mindjart vege az evnek, de meg nem utalta at a koltsegvetesbol megszavazott osszeget az SK-nak!!!!!!!!!!! Mindezt miert???? Csa azert hogy megmutassak Jenonek hogy melyik part van hatalmon udvarhelyen!!! Mindig ezt csinaltak, persze a kezilabda mar megkapta a lovet, mert Verestoi szenator ugybar RMDSZ-es, a nagypalyasok szinten hisz az Borbath csapata, de az SK addig nem amig...
Szoval koszonjuk RMDSZ!!!!!!!! a kovetkezo szavazasok ram tuti hogy nem szamithattok!!!!
avatar
hofika
2010-11-02 03:44:44
Mikor Jenő csinált így akor miért nem voltál felháborodva?De amit meg ígértek azt tényleg be is kellene tartani, már azért is hogy a szájból ne csináljanak popsit.
avatar
scsont
2010-11-02 07:36:39
Szuper Scurtu! Jó kis meccs volt,fantasztikus kapusteljesítménnyel.Hajrá SK!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."