Sport » Futsal

Nagy harcban kivívott SK-győzelem (képgaléria)

Gólnélküli első félidőt követően hárommal is vezetett a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga hétfő esti találkozóján. A végén mégis reszketnie kellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

2011_Sport/Futsal
2011_Sport/Futsal
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. október 03., 19:55
0 hozzászólás. 

A Sport Klub negyedik hazai mérkőzését játszotta hétfőn este a teremlabdarúgó élvonalban. A Jakab Zoltán által irányított gárda a Péter – Mihály, Szőcs, Szabó, Csoma (játszottak még: Birtalan, Bíró, Doltea, Mitra) összeállításban kezdett a fiatal Concordia Chiajna ellen. A lelátón visszafogott volt az érdeklődés, valamivel több mint háromszázan foglaltak helyet a kezdő sípszókor.

2011_Sport/Futsal

Fotók: Kakasy Botond

Az iramra, a küzdelemre nem lehetett panasz az első játékrészben. Többnyire a házigazdák voltak kezdeményezőbbek, helyzetek sokaságát dolgozták ki, de Mihály, Csoma és Birtalan is hibázott az utolsó pillanatban. Pár védést Péternek is be kellett mutatnia, az SK három kapufát jegyzett, a szünetre mégis úgy mehettek a csapatok, hogy az eredményjelzőn gólnélküli döntetlen állt. Ennek ellenére nem volt unalmas a játékrész, hanem kifejezetten pörgős, harcos volt.
A második félidő a vendégek találatával indult. Válaszként Mihály két állított helyzetből született gólja következett, majd egy percen belül még kettő. Doltea szépségdíjasan, estéből küldte a felső sarkba, aztán Csoma a középkezdés után a Szőcs által elcsípett labdát pöccintette a hálóba (4–1).
A meccs ezután sem ült le, a vendégek foggal-körömmel küzdöttek. Segítette a felzárkózást az SK is, nagyon hamar, a 31. percben kigyűjtötte a csapathibáját, úgy, hogy négyszer az ellenfele térfelén szabálytalankodott. A Chiajna kisbüntetővel faragott a hátrányból.
A végjátékban mezőnyjátékosra cserélte kapusát a házigazda, így próbálta elérni, hogy minél többet nála legyen a játékszer. Az utolsó percekben az ellenfél is ezzel a lehetőséggel eszközölt. Nekik jobban bejött, egyre jöttek fel, sőt az utolsó pillanatokban még az egyenlítést is megszerezhették volna. A három pont azonban itthon maradt.

2011_Sport/FutsalA teremlabdarúgás minden szépségét bemutatta a két fél a sportcsarnokban, a végletekig harcoltak, egy kiélezett, végig izgalmas mérkőzésen. A hab a tortán, hogy a Sport Klub jött ki győztesként.
A lefújást követően Jakab Zoltán, a Sport Klub edzője elmondta: „Az utóbbi időben a legsportszerűbb találkozó volt, egy szakmailag jól felkészített ellenféllel szemben. Kicsit tartottam, mert nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk erre az összecsapásra. A helyzetkihasználással ismét problémák adódtak, amennyiben az első félidőben berúgjuk, akkor sokkal könnyebb lett volna. Az egygólos győzelem megérdemelt volt. Szüksége is volt erre

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:
Székelyudvarhely Sport Klub–Concordia Chiajna 4–3 (0–0)
Gól: Mihály (24., 27.), Doltea (28.), Csoma (28.), illetve Popescu (21.), Lazăr (33., 39.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."