Sport » Futsal

Gyenge játékkal kapott ki az FK

Az alapszakasz utolsó találkozóját játszotta hazai pályán az FK Székelyudvarhely. Nem maradt itthon a három pont.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk galac 7
Fotók: Pál Árpád és Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. március 24., 21:30
0 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga 23-ik fordulójában a negyedik helyezett Galaci United látogatott a székelyudvarhelyi sportcsarnokba. Az FK a Péter – Szőcs Lóránd, Csoma, Szécsi, Bíró kezdőötössel indította a találkozót, később még pályára lépett Silion, Kedei, Miklós és Bálint.
Nem kezdett látványosan egyik együttes sem, mindkét fél nehezen jutott helyzethez. A vendégeknek kicsit jobban ment a játék, de a gólszerzéshez ez nem volt elég. Igazán veszélyes helyzetet az FK sem hozott össze.

fk galac 6

Az első gólra a 8. perc végéig kellett várni, Miklós Tamás kapott egy jó passzt, 11 méterről kilőtte a hosszú sarkot. Három perc múlva egyenlített a United, egy oldalról beadott labdát Silva közelről vágott be. Több találat nem esett az első félidőben, igaz, alkalom sem nagyon adódott rá.

fk galac 1

A második rész is „csendben” kezdődött, helyzetek nélkül. Szécsinek adódott egy helyzete, Kedei is próbálkozott, de ezek nem jelentettek igazi veszélyt a galaci kapura. A 28. percben jött az újabb találat, de ezt sajnos a vendégek szerezték. Egy eladott labdára csapott le Tudose, góljával fordítottak a vendégek. Az FK-nak nem nagyon ment a játék, Jakab Zoltán hiába próbálkozott a vészkapusos játékkal, a vendégek jó védekezését nem tudta megtörni az FK. Ráadásul a szerencse is a galaciak mellé szegődött, két perccel a vége előtt egy kavarodás után Péterről pattant a kapuba a labda. A két gólos hátrányt már nem tudta ledolgozni az udvarhelyi együttes, az utolsó másodpercekben Silion szépített, de az egyenlítésre már nem volt idő. 

fk galac 4

Az FK a rájátszást érő nyolcadik helyről a kilencedikre esett vissza, következő meccse április 2-án, 18 órától lesz a Kolozsvári Clujana otthonában, a rájátszásba jutásért a találkozót meg kell nyerniük az udvarhelyieknek. 

Teremlabdarúgó 1. Liga, 23. forduló

FK Székelyudvarhely–Galaci United 2–3 (1–1)
Gólszerzők: Miklós (8.), Silion (40.), illetve Silva (11.), Tudose (29.), Péter (38., öngól)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."