Sport » Kézilabda

Raffael Sándor ölte meg Marian Cozmát

Befejeződött az MKB Veszprém román kézilabdázójának gyilkossági nyomozása, Raffael Sándor volt a tettes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

rendorauto
rendorauto
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 05., 14:43
0 hozzászólás. 


Majdnem egy éve, február 8-án hajnalban ölték meg Marian Cozmát a veszprémi kézilabdacsapat beállósát. A rendőrség megállapítása szerint a sárbogárdi Raffael Sándor szúrta szíven a veszprémi Patrióta lokál előtt.

Szakértői vélemények, tanúvallomások és egyéb bizonyítékok támasztják alá, hogy Raffael Sándor szúrta szíven a sportolót, ám azelőtt a lokálban már vesén szúrta a román kézilabdázót - mondta a nyomozás befejezéséről hírt adó Pogány Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön Veszprémben.

rendorauto

A nyomozást vezető alezredes közölte: Ivan Pesicet, a horvát válogatott és az MKB Veszprém kézilabdázóját a lokál előtt N. Győző budapesti lakos szúrta vesén, ő rúgta fejbe a Cozma segítségére siető Zarkó Sesumot is, a szerb válogatott és a veszprémi csapat kézilabdázóját.

Pogány Péter tájékoztatása szerint R. Sándort, N. Győzőt, valamint az enyingi Sz. Ivánt - aki szintén részt vett a Marian Cozma elleni támadásban - társtettesként elkövetett emberölés, továbbá életveszélyt, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével gyanúsítják.

A nyomozás során 703 emberkét hallgattak meg, 57 szemtanút kérdeztek meg, és 25 gyanúsítottak vallattak ki. Végül egy 68 millió forintos költségvetésű kutatás után Raffael Sándort jelölték meg Cozma gyilkosaként.

forrás: MTI



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."