Sport » Kézilabda

Temesvárt is bevette az SzKC

Kitűnő első félidő után a második játékrészben visszaesett az SzKC játéka, de így is elhozta a három pontot. Tevzadze nagy napja volt ez.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

talashuba
Tálas jó védekezéssel és öt góllal vette ki a részét a győzelemből. Fotók: banatsport.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 29., 19:06
0 hozzászólás. 

A temesvári meccsen a kezdeti bizonytalankodás után fokozatosan talált magára az udvarhelyi gárda, s habár Stănescu több ziccert is meg tudott fogni az elején, Majnov és Rusia átlövései ellen neki sem volt gyógyszere.

A lilamezes temesváriak egyre jobban elveszítették a fonalat, egyedüli fegyverük a hétméteresek kiharcolása, és azok értékesítése volt, amiket a tavaly még Udvarhelyen játszó Ghiță Irimescu rendre értékesített. A félidő végén Tálas is megrázta magát, egymás után kettőt is bevágott, hatgólos előnnyel mehetett pihenni az SzKC.

A második félidő már nem volt olyan jó, mint az első, nagyon sokat hibázott a csapat támadásban, de szerencsénkre Tevzadze nagyon jó napot fogott ki – szenzációsan védett, Vlad Caba csupán heteseket védeni küldte be Szabót, majd Orbánt, szinte végig a grúz maradt a kapuban.

sotatevzadzeAz egykori SzKC-edző, Constantin Ștefan szépen felzárkóztatta a csapatát, a hatgólos előnyünk kettőre olvadt. Sok volt a kiállítás is: Sipos negyedórával a vége előtt már a harmadikat kapta, így a lelátóra kellett ülnie, így értelemszerűen gyengült a védelmünk.

A hazaiak tovább nyomtak, aztán négy perccel a vége előtt el tudtunk menni 27-23-ra, de mégis idegeskedni kellett az utolsó percekben, végül egy góllal hozta a meccset az SzKC.

A győzelem megérdemelt volt, továbbra is veretlen a csapat, jövő hétfőn, október 6-án 17.15-től hazai pályán fogadjuk Bákót – egyik legnehezebb meccsünk lesz, de a rivális legyőzés azt jelentené, hogy az SzKC tovább tartaná a jó pozícióját a bajnokságban és minden ellenfél rettegné a nevét.

Kézilabda Férfi Nemzeti Liga, 6. forduló

TEMESVÁRI POLI–SZÉKELYUDVARHELYI KC 27–28 (11–17)

POLI: Stănescu Tudor – Leordean 6, Ciobotariu 1, Fenici 5, Chikovani Irakli 3, Timofte, Păiuș 1. Csere: Daskaloszki – Irimescu 8 (7), Grigoraș 2, Santeiu, Kaftin 1(1), Ursu.

SZKC: Tevzadze – Onyejekwe 2, Rusia 8, Kuzmanoszki 3, Majnov 6 (2), Mihalcea 1, Tálas 5. Csere: Szabó, Orbán L. – Sipos 2, Sztojlov 1, Ferenczi.

Az eredmény alakulása: 8. perc: 1–3, 16. p.: 5–7, 21. p.: 7–11, 45. p.: 18–21, 50. p.: 20–22, 56. p.: 23–27

Kiállítások: 16, ill. 20 perc

Hétméteresek: 10/8 ill. 2/2



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."