Sport » Minifoci

Bajnokot avattak a minifocisok

Véget ért a városi minifoci bajnokság, drámai csatákat vívtak az együttesek. Kattintás után megnézhetik, hogy ki nyerte a bajnokságot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

bajnokcsapat
Idén a Miklós Steel nyerte meg a bajnokságot
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 26., 10:57
0 hozzászólás. 

Múlt héten rendezték a városi minifoci bajnokság rájátszásának mérkőzéseit, de a mindent eldöntő találkozókra keddig kellett várni. A rájátszásba jutó csapatok közül az alapszakaszt megnyerő Miklós Steel három pontot vitt magával, az IPSE kettő, a Góbék egy ponttal vágtak neki a mérkőzéseknek. A negyedikként bejutó UFF csapata pont nélkül kezdte a rájátszást.

Az első játéknapon a Miklós Steel két góllal bizonyult jobbnak az IPSE együttesénél, a Góbék pedig négyet vágtak az UFF-nak. A következő fordulót a Miklós Steel mögött tehát a Góbék várták a második helyről, hátrányuk két pont volt az egymás elleni mérkőzés előtt. Az alapszakaszban a Miklós Steel mindkét mérkőzésen legyőzte a Góbék együttesét. Egy gól döntött ezen a találkozón, a tavalyi aranyérmes Góbék Rózsa Árpád találatával begyűjtötték a három pontot, megelőzve ezzel riválisukat. Az IPSE ezen a játéknapon 6–1-re verte az UFF csapatát.

Kedden az utolsó mérkőzéseket rendezték, ahol a hat ponttal rendelkező Miklós Steelnek nem jelentett gondot az UFF legyőzése. Utóbbiak cserejátékosok nélkül érkeztek a pályára, és néhány játékos sérülése után a játékvezető véget kellett vessen a találkozónak. A mérkőzést a Miklós Steel így 3–0-ra nyerte, így kilenc ponttal ismét ők kerültek a táblázat élére.

mikossteel1

Az izgalmak csak ezután kezdődtek, mivel csak egy mérkőzés volt hátra. A hét pontos Góbék az IPSE csapatával játszottak. Utóbbinak már csak a második helyre volt esélye, míg a Góbéknak egy győzelem az újabb bajnoki címet jelenthette volna. Kővári Levente meg is szerezte a vezetést a bajnoki címvédőnek, de az IPSE Mihály Lehel találatával egyenlíteni tudott a félidő végéig. A helyzetekben gazdag mérkőzést végül Gergely Tibor góljával az IPSE nyerte meg, ami csapatának az ezüstérmet jelentette.

A Góbék ezzel a vereséggel a harmadik helyen végeztek. Az arany ebben az évben a Miklós Steelhez került. Három év alatt ez a harmadik csapat, amely bajnokságot nyer. Tavaly a Góbék akaszthatták nyakukba a bajnoki érmeket, tavalyelőtt az Infopress SE csapata volt a bajnokság legjobbja.

A rájátszás eredményei:

Miklós Steel–IPSE 2–0

Gólszerzők: Kovács Sándor, Mezei Zsolt

Góbék–UFF 4–0

Gólszerzők: Rózsa Árpád, Hermann Örs (2), Péter Mózes

Góbék–Miklós Steel 1–0

Gólszerző: Rózsa Árpád

UFF–IPSE 1–6

Gólszerzők: Nagy Pál, illetve Molnár Károly, Miklós Sándor (2), György István, Simon Arnold, Péter Botond

Miklós Steel–UFF 3–0 (zöld asztalnál)

IPSE–Góbék 2–1

Gólszerzők: Mihály Lehel, Gergely Tibor, illetve Kővári Levente

 

A végső sorrend: 1. Miklós Steel, 2. IPSE, 3. Góbék, 4. UFF

mikossteel

A 35 éven felüliek bajnokságát az Autogroup Simó könnyedén nyerte. Csak egyszer hagyták el vesztesen a játékteret, az utolsó fordulóban a Sörbarátoknak sikerült legyőzniük őket. A második helyet az Örökifjak szerezték meg, míg a dobogó harmadik fokára a Sporting állt fel.

Az utolsó fordulók eredményei:

Vasas–Amigo&Intercost 0–3 (a Vasas igazolatlan játékost küldött pályára)

Sörbarátok–Örökífjak 1–1

Gólszerzők: Andrási Gáspár, illetve Hompoth Dezső

Sörbarátok–Autogroup Simó 5–1

Gólszerzők: Nagy Albert (3), Fodor József, Birtalan István, illetve Ádámosi Béla

Sporting–Mobility 5–3

Gólszerzők: Gudor Elemér (2), Nagy Zoltán, Pál Ákos, Kis Aladár, illetve Pavel Puiu (2), Vass Imre

Transilvanicum–Örökífjak 4–4

Gólszerzők: Stefan Károly (2), Geréb Levente, Pálfi Gyula, illetve Dusinszki Zoltán, Botorok János (2), Hompoth Dezső

Sörbarátok–Amigo&Intercost 3–0 (meg nem jelenés)

Az első három helyezett a 35 éven felüliek bajnokságában: 1. Autogroup Simó (39 pont,) 2. Örökifjak (32 pont), 3. Sporting (28 pont)

Tegnap este a kupagyőztes Sporting és a bajnok Autogroup Simó a Szuperkupáéert csaptak össze. A mérkőzést utóbbi nyerte 4–1-re. A Góbék–Miklós Steel szintén szuperkupa-mérkőzést a rossz időjárás miatt elhalasztották jövő szerdára



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."