Sport » Tömegfutás

Közös szaladás, nyílt edzés az SzFC-vel

A IPSE és az uh.ro a városi tömegszaladás előtt, nyílt edzésre hívja az érdeklődőket, ahol közösen szaladhatunk a város nagy csapataival vagy éppen vezetőivel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. május 02., 13:32
0 hozzászólás. 

Idén is megrendezik a mára már hagyományosnak számító városnapi IPSE tömegfutást. A város fiataljait és tapasztaltabb generációit megmozgató, vagy mondhatjuk átmozgató eseményre idén június negyedikén kerül sor. Később részletes tájékoztatással is jelentkezünk, de addig is úgy gondoltuk felkavarjuk az állóvizet és közös szaladásra hívunk mindenkit.

Az IPSE és az uh.ro közös szervezésben, a tömegszaladás előtti hetekben, heti egy alkalommal tartunk nyílt edzést, hogy közösen készüljünk a nyári nagy szaladásokra, illetve hogy kellően fittek legyünk június 4-én. Ezekre az edzésekre mindenkit szeretettel várunk s kedvcsinálónak meghívtunk néhány hivatásos sportolót is.

A nyílt edzéssorozat ezen a héten kezdődik és első alkalommal szerdán 18 óra 30 perckor találkozunk a városi stadionban, ahol az FC Székelyudvarhely nagy csapatával és a juniorokkal közösen szaladhatunk. Az elkövetkező edzéseken jelen lesznek még az SzKC játékosai is, de megpróbáljuk kicsalni a polgármesteri hivatalból a városvezetőket is.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor várunk téged is szerdán a nagy pályán.

Nem ijedünk meg a rossz időtől sem: amennyiben a salak használhatatlanná válna, akkor a Park Étterem előtt találkozunk és a sétányon tartjuk a szaladást - a zuhogó esőt viszont mi sem szeretjük, ha bekövetkezne, le kell mondanunk a közös edzésről.

Minden, a tömegszaladásra vonatkozó információért kövesd a továbbiakban is az uh.ro-t.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."