Sport » Tömegfutás

Tömegfutás: az utolsó simítások

Megvolt az utolsó edzés, a szervezők pedig elvégezték az utolsó simításokat. Szombaton délelőtt szaladunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

IV. IPSE Városnapi Tömegfutás
Főleg gyerekek szaladtak a stadionban
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 16., 16:56
0 hozzászólás. 

Kedden délután az utolsó közös edzést tartották a szombati tömegszaladásra a városi stadionban, szerdán pedig a szervezők ültek össze, hogy az utolsó simításokat elvégezzék. Utóbbiaktól azt tudtuk meg, hogy idén egyszínű pólókat készítenek minden versenyzőnek, a rövid távra benevezők fehér alapú, a hosszúra nevezők zöld alapú rajtszámot kapnak. A versenyt követően lesz egy aikido-bemutató is a helyszínen, a Digital 3 székhelye előtt.

Mint ismert, az Infopress SE és a polgármesteri hivatal közös szervezésében, idén május 19-én, szombaton állhatunk rajthoz a Városnapi Tömegfutáson. A tömeges szaladás 10 órakor rajtol, iratkozni a helyszínen lehet 8 óra és 9 óra 50 perc között.

Idén is lehet csoportos nevezési szelvénnyel nevezni. Ezzel az 1-12 osztályos diákok jelentkezhetnek a tömegszaladásra: az egy listára iratkozók között az első 150 ingyenes jegyet kap a Haáz Rezső Múzeum május 21-én nyíló Leonardo Da Vinci-kiállítására. A jelentkezési ív ide katintva tölthető le.

A listákból az uh.ro szerkesztőségében (Gábor Áron utca 18. szám) lehet leadni május 17-én, csütörtökön 15 óráig. Fontos, hogy csak azok részesülnek ingyen belépőben, akik az uh.ro szerkesztőségében adják le az íveket. Ezeket le lehet adni a verseny helyszínén is, de akkor már nem jár a belépő.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."