Színes » Életmód

Zabálnivaló előadásra hív a Zsebcafé

Csemetéd csak tologatja a zöldségeket a tányérján? Csak csokit és chipset enne? Elég, ha vitamint kap a gyerek a gyümölcsök, zöldségek helyett?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

gyerek-tanyer-egeszseg
Zsebszótár, fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 25., 13:52
0 hozzászólás. 

A változatos étkezés fontosságáról, allergiákról, azok megelőzéséről, a tízóraizásról, iskolai büfékről, uzsonnáról és általában minden olyan témáról szót ejtünk a Zsebszótár harmadik kiadásán, ami elősegíti, hogy egészség kerüljön a kicsik pocakjába.

A témát Nagy Bea táplálkozási szakértő elemzi, aki Balogh Réka Adrienne, az uh.ro munkatársa, illetve a közönség kérdéseire válaszol majd. Várunk téged is a Zsebszótár harmadik kiadásán, január 26-án, kedden 17 órakor a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféba!

Nagy Bea a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerezte diplomáját, most táplálkozási szakértőként, dietetikusként segíti az embereket egy egészségesebb élethez. Marosvásárhelyen a Forradalom a tányérban elnevezésű projektjének volt nagy sikere az iskolások körében, Székelyudvarhelyen a Ficánka napköziben pedig játékos foglalkozásokkal buzdította a kicsiket zöldség- és gyümölcsfogyasztásra. Bea havonta kétszer Csíkszeredában is rendel.

Zseb-Szó-Tár

Az uh.ro és a Zsebcafé közös rendezvénysorozata, a gyereknevelés ABC-je. A kétheti beszélgetéseken egy, a gyereknevelést érintő problémát vagy aktuális kérdést feszegetünk egy meghívott szakemberrel, aki a jelenlévők kérdéseire is válaszol.

Ha érdekel, hogyan kezelhetők a szülő-nagyszülő konfliktusok, hogyan segíthetsz a gyerekednek, ha agresszió éri az iskolában, vagy azzal kapcsolatosan szeretnél tippeket kapni, hogyan tudsz minőségi időt tölteni a gyerekeiddel, akkor itt a helyed. Tanácsok, kérdések és válaszok szakemberektől egy csésze kávé mellett.

Legutóbb Szalay Zsuzsanna pszichológussal beszélgettünk a gyerekkel eltöltött minőségi időről. Azelőtt pedig Dimén-Varga Tünde gyermekpszichoterapeuta döntötte el a szülők kontra nagyszülők meccset.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."