Színes » Érdekességek

100 kilót fogyott, hogy anya legyen

Jacqui McCoy 30 éves és 160 kilós volt, amikor kiderült, hogy túlsúlya miatt nem lehet gyereke.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Jaqui McCoy
Testtömege 50 százalékától vált meg
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 14., 16:19
0 hozzászólás. 

Úgy döntött, hogy mindent megtesz a gyermekáldás érdekében. Elfogadta egy valóságshow ajánlatát, és közel egyéves, 270 napos fogyókúrás programja során testsúlya 58 százalékától, 94 kilogrammtól sikerült megszabadulnia.

Az egyéves Extreme Makeover: Weight Loss Edition című műsor utolsó részében elámította az amerikaiakat, megdöntötte a showműsor rekordját. Elzáródott petevezetékei miatt továbbra sem foganhat meg, ezért mesterséges megtermékenyítésre készül.

A fogyás előtt önbizalomhiányban szenvedett, a férje sem láthatta meztelenül. "Nem hiszem, hogy ennyire harcoltam volna, ha nem lett volna bennem annyira erős a család utáni vágy"- nyilatkozta a lány.

Tizennégy évesen remekül nézett ki, ígéretes énekesi karrier elé nézett, amikor egy éjszaka megerőszakolta valaki. Nem volt képes feldolgozni a titokban tartott történetet, az evésbe menekült, és elhízott.

Chris Powell edző segítségével sportteremmé alakította a nappalit, az edző azt kérte tőle, hogy első hónapban 40 kilótól szabaduljon meg. A lány teljesítette a feltételt, melynek jutalma egy kétszemélyes írországi utazás volt.

Az utazás során 100 kilométert kellett bicikliznie dombvidéken. A következő negyedévben 96 kilóra csökkent a testtömege, és amikor még 16 kilótól megszabadult, ő lett az első nő, aki Chris Powell edzősége alatt testtömege 50 százalékától vált meg. A Walmart cserébe 50 ezer dolláros vásárlási utalvánnyal jutalmazta. Nem kaját vett rajta, hanem maga is fogyókúrás edzővé vált, az első kliensei között a nővére volt, akinek 22 kilót sikerült leapasztania Jaqui programjával.

Ezután végrehajthatta a plasztikai műtétet, mely során a gyors fogyás okozta bőrfelesleget távolították el róla.

"Rájöttem, hogy a fogyás legnagyobb ellensége nem a test, hanem az agy. Megváltozott minden, amit magamról, az értékeimről, és képességeimről tudtam. Amikor elkezdtem a súllyal való harcot, megértettem, hogy az egész élet egy harc" - nyilatkozta Jaqui, aki azon túl, hogy ismét énekel, a showműsor legújabb kiadásában ismét szerepelni fog, ezúttal edzőként.

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."