Színes » Érdekességek

Szigetről szigetre megy Barneey

Európa egyik legnagyobb fesztiválján pörgette a lemezeket és jövőre is visszahívták. Bodó Barna nem csupán Udvarhelyen nyomul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

DJ Barneey a Sziget Fesztiválon
Barneey a Szigetlakókat sem hagyta pihenni
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. augusztus 13., 15:01
0 hozzászólás. 

Bodó Barna, vagy ismertebb nevén DJ Barneey – esetleg BRNY – nem új név már az udvarhelyi zenei életben. A Jungle Club rezidense egyre több erdélyi és külföldi helyszínen pörgeti fel a hangulatot.

Milyen egy DJ élete mostanság Udvarhelyen? Mennyire vagy elfoglalt?

A DJ élete mindig változó és az elfoglaltsága, hála Istennek megoldom jól, amit és amikor kell!

Udvarhelyen kívül máshol is szoktál zenélni. Milyen törzshelyeken lehet téged elkapni?

Igen, vannak állandó helyek, ahol mindig szívesen látnak és hallgatnak, ilyen például a kolozsvári The One, vagy Sepsiszentgyörgyön az Energy és még sorolhatnám.

Tavaly a fesztiválszezonban rengeteg romániai zenei eseményen megjelentél. Melyek voltak ezek és milyen élményekkel tértél haza?

Tavaly voltam a 22. Tusványoson Tusnádfürdőn, majd a Félszigeten három alkalommal is a MIÉRT sátorban. Élményeim tavalyi csúcspontja a tusványosi MISZSZ-sátras bulim volt, majd nem sokkal lemaradva a Félszigetes bulik. Ezek voltak azok a helyek, ahonnan a legpozitívabb élményekkel távoztam, és ahol igazán fel tudtam töltődni.

DJ Barneey

Mennyire fontos, hogy kiszakadj a mindennapokból? Szakmailag segít, ha sok fesztiválra mész, tudsz újat tanulni?

Őszintén? Igen, és néha úgy érzem, mégsem eleget. Lehet, hogy maximalista vagyok és ezért is van ez, de sokszor nem nagyon tudok újat tanulni. Nem nagyképűségből, vagy mert nem lennék képes rá, de egyre többször igazolódik be, hogy eleget tudok.

Persze nyitott vagyok, és hiszem, hogy mindig tudok tanulni valami kis pluszt vagy valamit, amivel a korábbi tapasztalataim még jobban kikristályosodnak. És ez jó, ezt szeretem!

Idén is több városban és fesztiválon láthatunk és láthattunk. Milyen tervekkel vágtál neki a nyárnak?

Voltam az EU Táborban és a 23. Tusványoson is: itt nagyon jó kis csütörtöki bulit tudhatunk magunk mögött, igazán jó visszajelzéseket kaptam. Most is élmény volt a MISZSZ sátor.

Aztán jött a jubileumi, 20. Sziget Fesztivál: erre nagyon nagy izgalommal és magamban bízva készültem, idénre ez volt a fő cél, amit kitűztem. Végre sikerült ide is eljutnom, ráadásul jövőre is hívtak.

Augusztus végén, pontosabban 26-án, vasárnap a Félszigeten zenélek a CIUC Stage-en, ami nagyjából az idei fesztiválszezon végét jelenti, bár valakivel közösen azon törjük a fejünket, hogy úgymond saját fesztiválba kezdünk, de erről majd később – ha sikerül, mindenképp beszámolok róla.

Nemrég Románia egyik legnevesebb és legrégebbi DJ ügynökségével, a Mainevents-szel szerződtél – velük dolgozik többek között Suie Paparude is. Hogy szól ez a történet és mit jelent számodra?

Igen, az élethez szerencse is kell, nem csak tehetség, mondják sokan. Mondhatnám, hogy jókor jó helyen voltam, de nem csak erről van szó. Egyszerűen összehozott a sors az ügynökség vezetőjével, aki meglátott valamit bennem, aminek persze nagyon örvendek.

Igazából még én sem tudom mit jelent ez, de bízom bennük és magamban a jövőre tekintve. Próbálom a kitűzött céljaimat elérni. Mindig legtöbb egy évre tervezek előre – eddig bejött!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."