Színes » Érdekességek

NEM – az ANL-s lakáselosztásra

Olvasóink szerint nem tisztességes az ANL-s lakások elosztása, ez derült ki a legutóbb kiírt szavazásunkból, melynek összegzését alant olvashatják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

anl_szavazas_grafikon
anl_szavazas_grafikon
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 26., 15:10
1 hozzászólás. 


Hat opció közül választhatta ki mindenki a neki megfelelőt, így született meg a végeredmény. 555 olvasónk kattintott az elmúlt héten és a mérleg nyelve a nem felé mozdult el, hiszen a többség - 447 szavazó - úgy véli, tisztességtelenül osztják ki az ifjúsági lakásokat.

157 szavazó szerint a családosok nincsenek előnyben. Ugyancsak a nemeket erősíti az a 151 voks, ami szerint ismeretség alapján működik a kiosztás, de a nemek és az igenek harca itt még nem zárul le, hiszen elégedetlenségét fejezte ki az a 139 kattintó, aki a legdurvább alternatívát, a fejbe lőném, aki kitalálta a pontozási rendszert jelölte be.

anl_szavazas_grafikon

A kiosztást helyeslők tábora jóval kisebb, azaz az igennel 108-an éltek, közülük 48 klikkelő azért tarja tisztességesnek a lakásosztást, mert meg is hallgatják a pályázókat. A pontozási rendszert 47-en vélik abszolút korrektnek, és csupán 17-en hisznek az esélyegyenlőségben.

Az ANL-s lakások kiosztásánál az a biztos, hogy még semmi sem biztos, de a fejleményekről, illetve a végleges listáról későbbi írásainkban beszámolunk. Addig a következő szavazással lehet bíbelődni, melynek kérdése: Örülsz-e a szibériai időjárásnak? Lehet voksolni!



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lacika
2010-01-26 17:58:59
Szerintem csak azok szavaztak a arra hogy a pontozási rendszer korrekt aki utólag jutott fel a listára ismeretség alapján.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."