Színes » Érdekességek

Tanévnyitóra ment Bunta és Szász (videó)

Folytatódik a politikai celebszpotting: focimeccs után most országos jelentőségű tanévnyitón bukkant fel a két politikus.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bunta Levente és Szász Jenő egy törökbálinti tanévnyitón
Ennyire közel talán csak a Photoshop hozza őket...
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 12., 15:10
0 hozzászólás. 

Olvasóink újabban kitörő lelkesedéssel vadásszák az udvarhelyi politikusok megjelenéseit, ezt a videót is tőlük kaptuk, a találatért köszönet Encinek. Legutóbb a város korábbi polgármesterét láthattuk focimeccsen – Szász most is felbukkan a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola tanévnyitóján, ahol többek között Bunta Levente is tiszteletét tette.

Bár a 444 videója közel másfél hete készült, de azért is érdekes, mert a két politikust kimondottan ritkán lehet együtt látni, talán legutóbb a Bunta kontra Szász peren történt ilyesmi, sőt, lehet még ott sem.

Az egykori és mostani városvezető egyébként valószínűleg nem a Fideszes kampánynyitóként is aposztrofált Nemzeti Tanévnyitó miatt volt a helyszínen, hanem kapcsolatápolás miatt, ugyanis Törökbálint Székelyudvarhely egyik testvérvárosa.

Külön bónusz a videót narráló TBG részéről, hogy Szász Jenőt az Erdélyi Polgári Párt elnökének titulálja – reméljük a képzavarból azóta sikeresen kikerült.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."