Színes » Érdekességek

Udvarhelyi felesége lesz Ufó Zsoltinak

Varga Zsolt, az Ufó Update együttes frontembere a székelyudvarhelyi György Szidóniát, kolléganőjét veszi el feleségül még októberben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

SzidiZsolti
Fotó: blikk.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. október 13., 11:03
0 hozzászólás. 

Nemrég jegyezte el Ufó Zsolti az udvarhelyi születésű, jelenleg Budapesten élő lányt, a friss hírek szerint pedig már a lagzin gondolkodnak.

„Mivel nincs, mire várnunk, úgy gondoltuk, még ebben a hónapban oltár elé állunk. Mindkettőnknek ez lesz az első házassága, és biztos, hogy mindkettőnknek felejthetetlen élmény lesz – árulta el a kétgyerekes énekes a blikk.hu-nak.

A zenészek rendhagyó esküvőt szeretnének, ahol akár ezer ember is mulathat.

Ők lesznek a saját lagzi zenészeik

Az esemény különlegessége, hogy pont aznapra kaptunk egy koncertmeghívást is, így hajlunk afelé, hogy a szolidabb, csak barátok és családtagok bevonásával történő ceremónia után a lagzira a koncert helyszínén kerüljön sor, ahol akár ezren is lehetnek. Így nem csak a párom erdélyi szülei és rokonai, de a rajongók is velünk együtt ünnepelhetnek, és amellett, hogy már ifjú házasokként állunk a színpadra, az sem kizárt, hogy Szidónia menyasszonyi ruhában, én pedig öltönyben állok a közönség elé – folytatta Zsolt.

A gyerekvállalást nem sieti el az ifjú pár. Az énekes a következőket nyilatkozta erről: „Nekem van már két nagy gyermekem, de a babatémát az ember azért az esküvővel ellentétben alaposan megfontolja, hiszen mi is megfelelő anyagi körülmények között szeretnénk majd nevelni a gyerekeinket. Most ott tartunk, hogy az UFO együttest próbálom újraéleszteni, és igyekszünk minél több fellépést vállalni".

Varga Zsolt (alias Ufó Zsolti) a Tv2-n futó Frizbiben, Hajdú Péter műsorában kérte meg barátnője és egyben az Ufó zenekar énekes-táncosnőjének kezét. Az udvarhelyi lány, György Szidónia könnyek közt mondott igent.

Ufó Zsolti két évet töltött előzetes letartóztatásban, a vád szerint Svájcban szerzett erotikus munkát magyar lányoknak, ezért csak bírósági engedéllyel hagyhatja el Budapestet. Az énekes nem tartja magát bűnösnek.

uh.ro/blikk.hu



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."