Kultúra » Zene

Ismét tehetségek után kutat a Peron

Rock és alternatív zenekaroknak szervezi meg az UFF és a Peron Music Alapítvány a negyedik Székelyföldi Peron Music Tehetségkutató Fesztivált.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

1stAttempt
Ők nyertek tavaly
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. augusztus 11., 19:56
0 hozzászólás. 

Idén november 21-én lesz a rendezvény, november 5-ig jelentkezhetnek az érdeklődő zenekarok. Tavaly a székelyudvarhelyi 1st Attempt zenekar nyerte el az első helyet, azelőtt a szintén udvarhelyi Face Today zenekar képviselhette városunkat a budapesti döntőn. Az első helyezett idén is meghívást kap az új nevet viselő Öröm a zene Tehetségkutatóra (ez tulajdonképpen a régi Hangfoglaló Magyarország Tehetségkutató).

Így kell jelentkezni!

A Peron Music Alapítvány, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és az Udvarhelyi Fiatal Fórum pályázatot ír ki az Erdélyben működő, feltörekvő rock és alternatív zenekaroknak, a negyedik Székelyföldi PeronMusic Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. A pályázat két fordulós, nevezési díjat csak a döntőbe jutott zenekaroknak kell fizetni, ennek összege 30 lej.

I. forduló - jelentkezés:

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton történhet, a Peron Music Alapítvány Facebook és weboldalán található online regisztrációs űrlap kitöltésével. A zenekarok egy saját szerzeménnyel pályázhatnak, ennek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni, kizárólag SoundCloud vagy YouTube linkeket fogadnak el. A jelentkezéshez szükséges továbbá egy nagyfelbontású zenekari fotó, melynek a konkrét URL-címe a regisztrációs űrlapon adható meg.

Jelentkezési határidő: 2015. november 5. Online jelentkezés itt.

Információ: Hudák Tibor +3630 231 8534, hudak.tibor@peronmusic.hu, www.peronmusic.hu

A beérkezett pályázatokat anyaországi és székelyföldi szaktekintélyek alkotta zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül 12 előadót hívnak meg a döntőbe, amelyről filmfelvétel készül.

II. forduló - döntő:

A fesztivál helye: Székelyudvarhely, Siculus Ifjúsági Ház

A fesztivál időpontja: 2015. november 21.

A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció-szintű előadást várnak, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc műsoridő áll a rendelkezésére és maximum 3 dalt lehet játszani. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét. A számos értékes nyereményen túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2016. évi Öröm a zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."