Színes » Érdekességek

Bukarestbe készült, Budapesten landolt

Steve Pallett a klasszikus baki áldozata lett: a repülőjegyének foglalását intéző stáb egyszerűen összekeverte a magyar és a román fővárost.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

steve-pallett
Steve Palett
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 09., 09:08
0 hozzászólás. 

A francia partokhoz közeli, Nagy-Britanniához nem tartozó, ám a brit korona függő területeként nyilvántartott, saját önkormányzatiságú Jersey sziget rendezi jövőre a Dance World Cup nevű nagyszabású nemzetközi táncbajnokságot, és Pallett, a sportminiszter azért utazott volna Bukarestbe, az idei rendezvény helyszínére, hogy hivatalos ceremónia keretében átvegye a stafétabotot a román fővárostól.

A miniszter szerdán a BBC-nek elismerte: a hibát az általa vezetett tárca, vagyis Jersey oktatási, sportügyi és kulturális minisztériuma követte el a téves repülőjegy-foglalással.

Pallett elmondta: egészen a leszállás előtti pillanatokig nem ébredt rá, hogy nem a megfelelő városba érkezik.

A hiba annál is kínosabb, mivel a sportminiszternek Bukarestben nagyszabású átadási ceremónián kellett volna részt vennie, beszédet is kellett volna tartania, és a jövő évi Dance World Cup 32 országból összegyűlő csaknem háromezer részvevője nevében át kellett volna vennie a vetélkedősorozat hivatalos zászlaját a román rendezőktől.

Pallett elnézést kért a hibás repülőjegy-foglalással és a szállásköltséggel együtt feleslegesen kiadott csaknem ezer font közpénz elvesztegetéséért.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."