Színes » Érdekességek

Ő a legjobban fizetett színész

A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban kereső színészek toplistáját.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

RobertDowneyJr
Robert Downey Jr.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. augusztus 06., 11:49
0 hozzászólás. 

2014. június elseje és 2015. június elseje közötti időszakot figyelembe véve Robert Downey Jr. A legjobban fizetett színész a Földön, immár harmadik éve sorozatban. Ebben az időszakban 80 millió dollárt tett zsebre, 5 millióval többet, mint tavaly.

Az amerikai színész főként Tony Stark, a Vasember eljátszásáért kapott kimondhatatlanul sokat, nem is csoda, hiszen a Bosszúállók: Ultron kora című film 1,4 milliárd dolláros bevétellel büszkélkedhet, és hamarosan érkezik az Amerika kapitány új része is, amiben Robert Downey Jr. ismét magára ölti a vaspáncélt.

A Forbes listáján a Vasembert Jackie Chan követi, csekély 50 millió dolláros bevétellel, majd Vin Diesel következik, aki a Fast and Furious 7 című filmből kaszált nagyot. A magazin szerint tavaly 47 milliót vágott zsebre összesen.

A topszínészek rangsorában ott van még Bradley Cooper (41,5 millió dollár), Adam Sandler (41 millió dollár), Tom Cruise (40 millió dollár).

Nem kerestek rosszul a boollywoodi sztárok sem Amitabh Bachchan, Salman Khan és Akshay Kumar több mint 30 milliót vihettek haza tavaly fejenként. A top tízes listát Mark Wahlberg zárja 32 millióval.

uh.ro/realitatea.net



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."