Színes » Érdekességek

Egybekel a nyugdíjas angol pap és a román modellsrác

Szerelem határok nélkül. Az angol egyház és a román emberek mentalitásán is változtatna a házasodni készülő pár.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

ifjupar1
A pár, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CLICK.RO
2017. április 04., 10:11
0 hozzászólás. 

Egy 78 éves nyugdíjazott angol pap egy fiatal Dâmbovița megyei modellfiúval házasodik össze. A Florin névre keresztelt román fiú Vișina községből származik, és jelenleg 24 esztendős.

„Nekem már nincs sok hátra, és az életem további részét azzal a személlyel szeretném tölteni, akit szeretek" – nyilatkozta a brit sajtónak Philip Clements, a Kent megyei Eastry település egyik nyugdíjas plébánosa. Philip és a Florin Marin szeretik egymást, és már egy ideje tervezik, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat, majd az esküvő után Bukarestbe költöznek.

ifjupar2

„Az életem megváltozott, papként soha nem gondoltam, hogy egy fiatal fiú lobbantja lángra a szerelmemet. Azt szeretnénk, hogy az angol egyház változtasson az egynemű házasságokról kialakított hozzáállásán. Meggyőződésem, hogy sok pap szeretne egy ilyen partnert" – mesélte a brit férfi a BBC-nek. Clements, aki íróként, költőként és műkedvelőként is ismert, feladta reverendáját, hogy együtt lehessen a fiúval.

A román fiú szülőhelyén fejezte be a középiskolát, de az érettségi letétele előtt Nagy-Britanniába költözött, ahol utolérte a szerelem. Ő is nyilatkozott a BBC-nek: „a barátaim tudják, hogy Philip az ideálom. Mindig szerettem az idősebb, több tapasztalattal rendelkező embereket. Számomra ez egy „wow". Most úgy hiszem és érzem, ez életem legszebb kapcsolata".

idjupar3

„Szeretem a tisztelete és az őszintesége miatt. Az emberek azt hiszik, hogy életem szerelme, de ez ebben a formában nem igaz, inkább egy nagyon mély baráti kapcsolatról van szó. Azért is döntöttünk a házasság mellett, hogy a románok járjanak a csodánkra, és hogy leküzdjük a bennük kialakult előítéleteket. Tudom, hogy Románia nem fogadja el a kapcsolatunkat, pedig az ország tele van meleg párokkal" – magyarázta a fiú az adevărul.ro-nak.

Florin szülei nem akartak nyilatkozni az ügyről. „Jó munkásemberek, folyton dolgozni látom őket a kertben" – mondta róluk a község polgármestere, Aurelian Istrate. „Ez nem meglepetés számunkra, Florin itt járt iskolába és már 13-14 éves korában így viselkedett" – mondta a polgármester.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."