Színes » Érdekességek

Új generációs levelezőszolgáltatást indít a Facebook

Új generációs elektronikus levelezőszolgáltatást indít a Facebook - jelentette be a közösségi portál alapító-vezérigazgatója hétfőn.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 17., 08:05
0 hozzászólás. 


Mark Zuckerber szerint a világ legnépszerűbb közösségi oldalán hamarosan elérhető integrált szolgáltatás a hagyományos levelezőrendszerek, az azonnali üzenetküldő programok, valamint az SMS-küldő programok előnyeit kívánja egyesíteni. Az 500 millió Facebook-használó a bejelentkezési névvel kezdődő és @facebook.com végződésű címet kap. Így a Facebook jelenlegi üzenőfalrendszere teljes értékű levelezőrendszeré alakul, és a közösségi portál igazi kihívója lehet a Google, a Yahoo, valamint a Microsoft levelező szoftvereinek.

Az egy évvel ezelőtt kezdődött fejlesztéssel elsősorban a fiataloknak akarnak kedvezni, annak a korosztálnyak, amely már a drótpostát is túl lassúnak és formálisnak tartja - hangsúlyozta Zuckerberg, hozzátéve, hogy az oldal használói közül több mint 350 millióan a jelenleg is elérhető belső üzenőfalon küldenek vagy kapnak rendszeresen üzeneteket.

A kibővített lehetőségek között szerepel majd a közösségi postaláda, amelyből a rendszer kiszűri azokat a leveleket, amelyek nem a visszaigazolt ismerősöktől érkeznek.

Forrás: MTI


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."