Színes » Érdekességek

Tippek, hogy a szilveszteri sms-ek időben célba érjenek

Valószínűleg mindenkivel megesett már, hogy újévi sms-ei csak jókora késéssel érkeztek meg a címzetthez. A következő tanácsok megfogadásával a késés nagyrészt elkerülhető.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 29., 08:32
0 hozzászólás. 


A legegyszerűbb, ha már éjfél előtt elküldjük az üzeneteket, így elkerülhető a nagy tumultus az újév beköszöntekor. Elég néhány perccel korábban elküldeni az sms-eket. A módszerrel persze azt kockáztatjuk, hogy még az óévben megérkezik az újévi üdvözlet – olvasható a manna.ro-n.

Egy másik lehetőség, hogy előre megírjuk és vázlatként elmentjük az üzenetet, és ha többeknek ugyanazt a szöveget szeretnénk küldeni, címzettlistát állítunk össze. Így éjfélkor elég megnyomni egy gombot, és nem telik az idő a szöveg begépelésével, valamint a címzettek egyenkénti kiválasztásával.

Aki nem akarja sms-küldéssel megszakítani a szilveszteri bulit, igénybe veheti azt a több emailszolgáltató által is kínált lehetőséget, hogy előre megírja a üzeneteket és beállítja elküldésük időpontját. A szolgáltatók ezért ugyanakkor pluszdíjat számolhatnak fel.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."